PAPARACO KOLAROV FLERTOVAO: U to vreme ljubavnica mu slikala sina Petra
Foto: Dado Đilas

Srpski fudbaler nema mira

PAPARACO KOLAROV FLERTOVAO: U to vreme ljubavnica mu slikala sina Petra

Fudbal -
Dok je naš fotograf slikao „orla“ kako razmenjuje osmehe s plavušom, Kristina na Instagramu postavljala slike njihovog sina
1 / 3 Foto: Dado Đilas

U trenutku dok je manekenka Kristina Mijačević prvi put pokazivala dete koje joj je napravio Aleksandar Kolarov, paparaco Kurira uslikao je srpskog fudbalera kako je flertovao s recepcionerkom u bazi „orlova“ u Staroj Pazovi.Kolarov je preuzeo na sebe brigu o vanbračnom detetu koje mu je Kristina rodila prošlog meseca, ali očito nema mira da se skrasi, već nastavlja da šarmira zgodne dame. Zamenik kapitena reprezentacije Srbije pre treninga je uhvaćen kako razmenjuje osmehe i očito lepe reči s devojkom koja je inače zaposlena u Sportskom centru u Staroj Pazovi, takozvanoj srpskoj kući fudbala.

Prva fotografija malog Kolarova... Manekenka Kristina sa sinom Petrom
Prva fotografija malog Kolarova... Manekenka Kristina sa sinom Petrom

On se nakon načinjenih fotografija nije javljao na telefon, ali je zato njegova ljubavnica Kristina Mijačević ponosno pokazivala sina Petra, koji je dobio ime po Kolarovljevom dedi.Iskusni srpski fudbaler je u braku sa Vesnom, s kojom ima dvoje dece. Kako će ona reagovati, ostaje da se vidi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track