PROVOKATORI PUNI MRŽNJE: Vučelić osuo paljbu po navijačima koji su prozivali Babovića!
Foto: Saša Pavlić

Zaprepašćen

PROVOKATORI PUNI MRŽNJE: Vučelić osuo paljbu po navijačima koji su prozivali Babovića!

Fudbal -
Tim ljudima treba zabraniti ulazak na stadion - poručio je potpredsednik Partizana

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Stefan Babović trenutno proživljava najteže momente svoje karijere.

Posle nove katastrofe crno-belih u domaćem šampionatu, poraza od Čukaričkog u Humskoj, eskalirao je "rat" Babovića sa navijačima sa Zapada, koji su ga označili kao glavnog krivca za poraz. Babović se sukobio sa navijačima svog kluba, a ozbiljniji incident sprečili su njegovi saigrači.

Kapiten crno-belih je nakon meča otkrio da su mu navijači skandirali "oteli su ti oca, oteće ti i dete" i da je zbog tih povika potpuno izgubio kontrolu nad sobom.

Žestok incident u Humskoj prokomentarisao je i potpredsednik kluba Milorad Vučelić. On je zgrožen ponašanjem pojedinih navijača.

Foto: Partizan
Foto: Partizan

"Stefan mi je odmah posle meča objasnio šta se dogodilo i bio sam u šoku. Zaprepašćen sam stepenom mržnje tih ljudi prema igraču. Nigde u civilizovanom svetu ne postoji vrsta tako stravičnih pretnji. Moguće su uvrede zbog loše igre, ali ovo spada u red najvećih skandala i incidenata, kad neko udara na porodicu. Ti što su vikali Baboviću nisu ni prijatelji ni navijači kluba, to su provokatori puni mržnje i trebalo bi im zabraniti ulazak na stadion", rekao je za "Alo" Vučelić.

Potpredsednik Partizana smatra da takvim ljudima nije mesto na stadionu, jer oni na utakmice ne dolaze zbog fudbala, već da bi provocirali i demonstrirali mržnju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track