TURKE BOLI ELBASAN: Zbog pobede Srbije u Albaniji, navijači prete i teraju Markovića i Tošića
Foto: Reuters

Zapalili društvene mreže

TURKE BOLI ELBASAN: Zbog pobede Srbije u Albaniji, navijači prete i teraju Markovića i Tošića

Fudbal -
Pristalice turskog kluba traže od uprave tima iz Istanbula da raskine saradnju sa dvojicom fudbalera

Srpski reprezentativci Duško Tošić i Lazar Marković nalaze se na udaru turskih navijača posle utakmice u Elbasanu i pobede Srbije nad Albanijom (2:0).

Marković zbog povrede nije na tom meču, ali je uoči početka na svom Tviter profilu podržao naše momke uz poruku "Kosovo je Srbija".

Kada se suočio sa salvom uvredljivih komentara i pretnji, on je bio prinuđen da obriše sporni tvit. Duško Tošić je, reklo bi se, prošao još gore. Turski mediji su njegovo podizanje tri prsta prilikom slavlja pogotka u Elbasanu okarakterisali kao "četnički pozdrav" posle čega su se navijači obrušili na srpskog reprezentativca.

Tošić je na Instagramu postavio fotografije nekih od najpoznatijih naših sportista u sličnim pozama, poput Đokovića, Divca, Dejana Stankovića i Miloša Teodosića, uz objašanjenje da se ne radi ni o čemu uvredljivom, već da Srbi na taj način slave golove, koševe i pobede.

Besni navijači Bešiktaša zasuli su komentarima Instagram uz ni malo naivne pretnje i pozive klupskom rukovodstvu da oteraju Tošića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track