NOVA NAGAĐANJA: Paunović neće u Almeriju, pominje se drugi klub
Foto: Dado Đilas

Stižu ponude

NOVA NAGAĐANJA: Paunović neće u Almeriju, pominje se drugi klub

Fudbal -
Španski mediji prenose da je srpski stručnjak odlučio da ne prihvati ponudu tima iz Segunde

Iako u Evropi igraju odlično i posle dva kola grupne faze Lige Evrope imaju maksimalnih šest bodova, činjenica da fudbaleri Partizana u ovom momentu zaostaju 12 bodova za vodećom Crvenom zvezdom, neprestano proizvodi priče o odlasku trenera Zorana Milinkovića i njegovom nasledniku.

Poslednjih dana i sedmica, nekoliko puta se u čaršiji pričalo da je Zoran Milinković na izlaznim vratima, bilo je vesti da je uprava išla da razgovara sa Nebojšom Gudeljom (potpredsednik Partizana Milorad Vučelić to je demantovao), a španski mediji sada ponovo pričaju da na klupu Partizana želi Veljko Paunović.

Selektor mladih fudbalera Srbije, koji su na Novom Zelandu postali šampioni u kategoriji igrača do 20 godina starosti, od juna je bez angažmana i u Fudbalskom savezu Srbije je koordinator između mlade i senioraske selekcije. Pominajlo se da bi mogao da sedne na klupu Almerije, koja se bori za opstanak u Segundi.

Paunović, koji je dobar deo karijere proveo na Iberijskom poluostrvu ima ponudu Almerije, ali mediji iz tog grada pišu, da srpski stručnjak želi da sedne na klupu Partizana. Španci konstatuju da je Partizan bolji klub od Almerije, da bolje stoji finansijski i da rezultati kluba nisu u skladu sa očekivanjima, ali ne navode da li je Paunović, koji se i ranije pominjao kao kandidat za klupu tima iz Humske, dobio konkretnu ponudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track