I ŽIVOT DAO ZA FUDBAL: Detalji smrti mladog srpskog fudbalera
Foto: Printskrin FB

Srce nije izdržalo

I ŽIVOT DAO ZA FUDBAL: Detalji smrti mladog srpskog fudbalera

Fudbal -
Nesrećni mladić se srušio u svom šesnaestercu, u 6. minutu utakmice, igrači su pokušali da mu pruže pomoć, ali njegov puls je već bio osetno oslabljen...

Dejan Majstorović, 22-godišnji golman Borca iz Osinje kod Dervente, preminuo je tokom utakmice četvrte lige Republike Srpske u kojoj je njegov tim gostovao Bratstvu iz Donje Dubice.

Nesrećni mladić se srušio u svom šesnaestercu u 6. minutu utakmice, dok se igra odvijala na drugoj strani terena. Igrači su primetili na nepomično leži, pa su odmah pritrčali. Pokušali su da mu pruže pomoć, ali njegov puls je već bio osetno oslabljen.

Majstorović je kolima hitno prebačen u šamački Dom zdravlja, međutim, spasa nije bilo. Lekari su konstatovali smrt.

"Tragedija nas je šokirala. Naše selo od nedelje u kasno popodne, kad se dogodila, tuguje i žali mladog čoveka. Bio je, kako smo saznali, mladić za primer, koji ranije nije imao zdravstvenih problema. Bio je, kako smo saznali, mlaić za primer, koji ranije nije mimao zdravstvenih problema. Bio je zaposlen ali je stizao na treninge u klub. Sa klupskim drugarom smenjivao se na golu. Istinski je voleo sport, kojem je , eto i život dao", rekao je za "Sport" predsednik FK Bratstvo Stanko Tomić.

FK Borac je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici postavio fotografiju mladog golmana uz poruku: "Voljeni nikad ne umiru, zauvek ćeš ostati u našem srcu. Tvoja braća, FK Borac".

Voljeni nikad ne umiru zauvjek ces ostati u nasem <3 tvoja braca FK BORAC

Posted by FK BORAC-Osinja on Sunday, October 11, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track