MILINKOVIĆ: Moramo da zbijemo redove, borba za titulu do kraja!
Foto: Partizan.rs

Nema predaje

MILINKOVIĆ: Moramo da zbijemo redove, borba za titulu do kraja!

Fudbal -
Moramo da zbijemo redove i zabeležimo pobedu u Surdulici - rekao je trener crno-belih

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da se nada dobroj igri i pobedi protiv Radnika u Surdulici i izlasku iz serije loših rezultata u Superligi.

"Čeka nas pun stadion i veoma motivisan domaćin. Očekuje nas težak meč, Radnik je veoma iskusan tim. Moramo da zbijemo redove i zabeležimo pobedu u Surdulici", rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je dodao da ima dosta problema oko sastavljanja tima jer je dosta fudbalera ne igra iz raznih razloga.

"Nije tajna da neće igrati Andrija Žiivković, Umaru, Balažic, Saša Ilić, dok su suspendovani Lukić i Fabrisio. Zbog reprezentativnih obaveza biće odsutni Šaponjić i Glavčić, a dobro je da su se od povreda oporavili Jevtović i Ninković. Da mogu da biram voleo bih da imam sve igrače na raspolaganju".

Milinković je kratko prokomentarisao medijske natpise da će ga po završetku polusezone zameniti Veljko Paunović.

"Interesantan mi je tajming jer je uoči utakmice, tako je bilo i protiv BATE Borisova. Poštujem svačiji stav, ali kakav bih sportista bio da ne verujem u svoj posao", rekao je šef struke crno-belih.

Prema njegovim rečima ekipa će se boriti do kraja za šampionsku titulu, iako ima 12 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom.

"U svakom formatu takmičenja, Partizan će izgarati i ići do kraja, ostalo je još mnogo mečeva. Tu obavezu imamo zbog svoje veličine i navijača. Iako se u dobrom delu javnosti komentariše kako mnogo zaostajemo, ali u sportu se na kraju vadi presek. Svaka ekipa ima uspone i padove", zaključio je Milinković.

Utakmica 13. kola Superlige između Radnika i Partizana igra se sutra od 17 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track