DRULOVIĆ: Zadovoljan sam, ali i zabrinut zbog povreda igrača
Foto: Partizan.rs

Trener Partizana žali zbog Brašanca i Jevtovića

DRULOVIĆ: Zadovoljan sam, ali i zabrinut zbog povreda igrača

Fudbal -
Moram da budem zadovoljan, jer smo pobedili, ali i zabrinut, pošto smo ostali bez dvojice važnih igrača, rekao je novi trener crno-belih

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Javora, ali i da je zabrinut zbog povreda igrača na večerašnjoj utakmici 14. kola Superlige Srbije.

Na debiju novog šefa stručnog štaba Partizan je u Humskoj slavio protiv Ivanjičana rezultatom 3:2, međutim, teren su zbog povreda već u prvom poluvremenu morali da napuste Darko Brašanac i Marko Jevtović.

"Moram da budem zadovoljan, jer smo pobedili, ali i zabrinut, pošto smo ostali bez dvojice važnih igrača. Brašanac je zadobio povredu zadnje lože, a Jevtović kolena, i u ovom trenutku ne znamo kad ćemo moći da računamo na njih. Na sve to nismo sigurni ni kada će se oporaviti Babović, Saša Ilić, Umaru i Balažic", rekao je Drulović posle meča.

On je dodao da je zadovoljan partijama rezervista Nikole Ninkovića i Nemanje Petrovića.

"Ninković u poslednje tri godine nije imao toliko prilika da igra, verujem da će mojim dolaskom iskoristiti šansu. Generalno, šansu će svi dobiti, samo je pitanje kako će je iskoristiti. Što se tiče Petrovića, odlično je odradio posao na mestu zadnjeg veznog i mislim da smo sa njim dobili još jedno rešenje na toj poziciji. Drago mi je što sam pogodio sa tom izmenom, ali i što je Nemanja odigrao inteligentno i učestovao u akciji koja je prethodila golu Božinova", kazao je trener Partizana, dodajući da je srećan zbog sjajnog prijema od strane pristalica crno-belih.

"Jedino bih zamolio navijače da budu strpljivi, jer ne može odmah sve da se desi", poručio je Drulović.

Partizan je preuzeo treće mesto na tabeli i sa utakmicom više zaostaje 11 bodova za vodećom Crvenom zvezdom, a u 15. kolu sledeće nedelje gostuje ekipi Mladosti u Lučanima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track