DELIJE ZA SRBE SA KOSMETA: Humanitarni koncert na Marakani posle meča Crvena zvezda - Vojvodina
Foto: Saša Pavlić

Red fudbala, red muzike

DELIJE ZA SRBE SA KOSMETA: Humanitarni koncert na Marakani posle meča Crvena zvezda - Vojvodina

Fudbal -
Karta za Sever košta 400 dinara, od kojih 200 ide za pomoć ugroženim Srbima na KiM, a preostalih 200 dinara, na insistiranje navijača, ostaje Fudbalskom klubu

U sredu 21. oktobra sa početkom u 17.30 igra se derbi meč 14. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine. Duele beogradskih i novosadskih crveno-belih oduvek su karakterisali dobar fudbal i veliko navijačko interesovanje, a ovaj put njihova utakmica donosi i razlog više za dolazak na stadion "Rajko Mitić".

Odmah po završetku meča održaće se veliki humanitarni koncert "Za naše Kosovo i Metohiju" u organizaciji Fondacije Delije. Sve prisutne pozdraviće voditelji programa - rep sastav THC la Familija, a šarolik muzički repertoar čine Kosovski Božuri, rok grupa 357, kao i izvođači popularne muzike devedesetih - Dr. Igi, Energija, Bit strit i ostali.

Karta za severnu tribinu, ispred koje će biti postavljena bina, košta 400 dinara, od kojih 200 ide za potrebe pomoći ugroženim Srbima na Kosovu i Metohiji, a preostalih 200 dinara, na insistiranje navijača, ostaje Fudbalskom klubu usled teške materijalne situacije.

Propusnice za severnu tribinu ne važe, a blagajne na stadionu "Rajko Mitić" otvorene su svakog dana od 11 do 16 časova, na dan utakmice od 11 časova, pa do početka koncerta.

"U danu kada izvršni odbor Uneska glasa o prijemu u članstvo takozvanog Kosova, pokažimo svetu svojom brojnošću da se nasleđa i kulturne baštine ni po koju cenu ne odričemo", stoji u saopštenju Fondacija Delije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track