NEVEROVATNO: Evo kako je Ronaldo dobio 20 miliona evra, a da bukvalno nije ni prstom mrdnuo
Foto: AP

Para na paru ide

NEVEROVATNO: Evo kako je Ronaldo dobio 20 miliona evra, a da bukvalno nije ni prstom mrdnuo

Fudbal -
Dobiće pare, ali portugalski fudbaler neće dobiti priliku da debituje u holivudskom ostvarenju

Neverovatno! Kristijano Ronaldo bukvalno nije ni prstom mrdnuo, a dobiće 20 miliona evra! Tako bar tvrdi katalonski "Sport".

Evo i kako...

Čuveni reditelj Martin Skorseze angažovao je Ronalda za malu ulogu u svom novom filmu, koji prati život italijanskog biznismena Alesandra Prota pod naslovom "Manipulator". Dogovoren je honorar od deset miliona evra.

A onda se u priču umešao Proto i insistirao na tome da ne želi slavnog fudbalera u filmu o sebi. Skorseze nije imao kud, morao je da raskine saradnju sa asom madridskog Reala i pre nego što je ona počela. A onda su Kristijanovi advokati izdejstvovali da njihov klijent dobije duplo veću sumu od dogovorene!

"Žao nam je što je Kristijano loše podneo povlačenje iz 'Manipulatora'. Film je zasnovan na stvarnom životu Alesandra Prota, pa on ima pravo na svoj stav. Ako ne želi Kristijana u filmu, u redu je da tako i bude”, rekao je Skorseze.

Oglasio se i Proto.

"Ronaldo je sjajan igrač, ali to ne znači da je kralj sveta. Ne želim ga u filmu o svom životu. Žao mi je ako mu se to ne sviđa, ali u životu nekad dobiješ, nekad izgubiš. Ako stvarno moram da mu dam 20 miliona evra, daću mu svojim rukama”, rekao je Proto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track