Tipsarević maler za Barselonu

Otkrivena tajna

Tipsarević maler za Barselonu

Fudbal -
Janko Tipsarević bio na Nou kampu kad je Barsa izgubila od Reala u prvenstvu Španije, a potom i kada je ispala iz Lige šampiona

Nisu im doneli sreću!Srpski teniseri Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić kao veliki navijači Barselone bili su na Nou kampu, na revanš meču polufinala Lige šampiona protiv Čelsija, ali Kataloncima nisu doneli sreću. Tipsa je očigledno malerozan za Barselonu jer je prošle subote imao priliku da uživo prati njihov duel s Realom, koji su izgubili, i oprostili se od titule.

Njih dvojica su s velikim optimizmom stigli na stadion, na meč sa Čelsijem, krasio ih je osmeh i bili su uvereni da će se Barsa plasirati u finale, ali na kraju utakmice su pognute glave napustili Nou kamp.

- Nismo bili ovoliko nasmejani kad se završilo - napisao je Tipsa na Tviteru.

Janko svoju naklonjenost Barseloni demonstrira tako što uvek nosi njihov dres na rekreativnim partijama fudbala i s ponosom ističe da je veliki navijač Katalonaca. Da Tipsa baš i ne donosi sreću svojim omiljeni timovima, pokazalo se i na februarskom meču osmine finala Lige šampiona između Olimpika iz Marseja i Intera, koji su Italijani izgubili s 1:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track