Grof: Dokle više Farma i Veliki brat?!
Foto: Sasa Pavlić

Zgrožen idolima mladih u Srbiji

Grof: Dokle više Farma i Veliki brat?!

Fudbal -
Trener Crvene zvezde pred današnji meč s Vojvodinom (17.30) govori i o lošem uticaju rijaliti programa na mlade i seća se ranijih idola omladine - Džajića, Zdravka Čolića, Bore Čorbe...

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović pred današnji duel s Vojvodinom (17.30) rekao je da mu prija što se medijska pažnja poklanja Marku Grujiću i Aleksandru Kataiju, te da je to bolje nego da na naslovnicama budu likovi iz rijaliti programa.

- Meni je drago što se piše o njima. Bolje o tome da se piše nego o „Farmi“ i „Velikom bratu“. U ovoj zemlji su nekada ranije idoli bili Dragan Džajić, Dule Savić, Zdravko Čolić, Bora Čorba, Bijelo dugme, Goran Bregović... Voleo bih da Kataija i Grujića svaki dan viđam u novinama - rekao je Božović.Na opasku novinara da su mu igrači aktivni na društvenim mrežama i da redovno puštaju video-klipove na kojima pevaju, Grof se nasmejao i dodao:- Plavšić može lepo da otpeva pesmu „Mali mrav“!

Nisu po Grofovom ukusu... Vasići
Nisu po Grofovom ukusu... Vasići

Proteklih mesec dana u Crvenoj zvezdi se mnogo pričalo o predsedničkim izborima koji na kraju nisu uspeli:- Mi imamo rukovodstvo. Imamo poštenog predsednika (Toza Mijailović, prim. aut.), kao i drugog predsednika čija senka lebdi nad stadionom (Dragan Džajić). Tu je i generalni direktor (Zvezdan Terzić) i Stole (ekonom) na svom je mestu. Dosta. Sasvim dovoljno. Bitnije je da pobeđujemo, a šta će biti, to niko ne zna.Potom se Miodrag Božović dotakao sudija na utakmicama Crvene zvezde.- Imamo problema sa zdravljem igrača zbog čudnog suđenja. Iako nas prozivaju da su sudije na našoj strani, to nije tako. Protiv nas svi dozvoljavaju grubu igru, valjda zato što su Katai, Srnić, Plavšić i Vijera spretni s loptom. Sudija je Radu oprostio dva crvena kartona. Za mene je prekršaj za crveni prekršaj, pa da je i u prvom minutu.Trener Crvene zvezde voleo bi da uskoro obori rekord Slaviše Stojanovića, koji je pre dve godine imao 15 pobeda zaredom na klupi crveno-belih.- Bez lažne skromnosti, voleo bih da ga prestignem, ali se ne opterećujem. Imao sam seriju kao trener Borca i Lokomotive od 13 mečeva bez poraza, ali ovoliko pobeda nisam nikad. Ako uspemo da pobedimo sva četiri meča kod kuće, onda ćemo biti prvaci prvog dela sezone - rekao je Božović.Zvezda posle Vojvodine na svom stadionu igra protiv Borca, OFK Beograda i Metalca.

Bivši zvezdašOŽEGOVIĆ ĆE SE NAPALITIMiodrag Božović ceni i poštuje fudbalere Vojvodine, posebno ono što su uradili u kvalifikacijama za Ligu Evrope.- Vojvodina ima solidnu ekipu koja se istakla u Evropi. Oni su tim motiva i sigurno je da će igrati dobro protiv nas. Plašim se Ožegovića jer je bivši igrač Crvene zvezde, a takvi uvek imaju dodatni motiv protiv nekadašnjeg kluba. Davao je spektakularne golove. Tu je i Stanisavljević, koji možda i najbolje izvodi prekide u Srbiji. Ivanića se ne plašim jer ima četiri kartona, pa neće igrati - zaključio je Božović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track