MARKO GRUJIĆ ODOLEVA PONUDAMA: Ne idem iz Zvezde bez Lige šampiona
Foto: Saša Pavlić

Junak

MARKO GRUJIĆ ODOLEVA PONUDAMA: Ne idem iz Zvezde bez Lige šampiona

Fudbal -
Lepo je što se veliki evropski klubovi interesuju za mene, ali moj cilj je da sa voljenim klubom uđem u elitu, kaže Zvezdin „orlić“

Zvezda gazi sve redom, a Marko Grujić nastavlja da oduševljava navijače. Mladi vezista blistao je na meču protiv Borca iz Čačka (4:2) i zaslužio da mu navijači skandiraju ime!- Taj osećaj je neopisiv! Kada sam čuo šta navijači skandiraju, koža mi se naježila, kao da je vibrirala. Malo je nedostajalo i da mi krenu suze - prepričava Grujić za Kurir osećaj dok se iz osam hiljada grla čuje: „Grujo, Grujo...“Pljušte ponude za vezistu Zvezde sa svih strana, ali se on ne obazire previše na to! Retkost za fudbalera koji nastupa u domaćoj ligi.- U Zvezdi mi je sjajno! Ostao sam da bih osvojio titulu i ušao u Ligu šampiona. Ovo što se priča o velikim evropskim klubovima koji se interesuju za mene to uopšte ne utiče na moj stav. Ne bih da pričam o tim iznosima i raznim milionima. Polako, biće razgovora sa ljudima koji vode klub, ali cilj svih nas je da uđemo u Ligu šampiona.Grujić igra sjajno u poslednje vreme.- Stvarno dobro igramo od početka prvenstva. Baš kao i naši navijači, žarko želimo tu titulu, a potom i dugo čekanu Ligu šampiona - kaže Grujić.Od početka sezone mladi reprezentativac Srbije odigrao je 12 utakmica, postigao četiri gola i imao isto toliko asistencija.

PrisećanjeOBOŽAVAO SAM ŽIGIĆAGol Marka Grujića u 58. minutu slomio je otpor Čačana i trasirao put Zvezdi ka 12. uzastopnoj pobedi.Ove sezone vezista je već četiri puta pogodio metu, usledilo je i prisećanje jednog detalja.- Sećam se kada sam gledao Žigića dok je igrao, on je bio pravi golgeter, a ja sam voleo igrače koji tresu mreže. Cenio sam ekipu koju je vodio Prosinečki, tu su bili Borha i Evandro, njih sam isto voleo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track