KRSTAJIĆ OGORČEN: Ni mačku s praga nisu šutnuli, a vode Partizan!

U Humskoj je potreban 5. oktobar

KRSTAJIĆ OGORČEN: Ni mačku s praga nisu šutnuli, a vode Partizan!

Fudbal -
Javljaju se neki veliki "stručnjaci" iz Partizana, daju ocene, intervjue, a nisu znali gde je stadion dok ih neko nije posadio u fotelje - rekao je legendarni defanzivac crno-belih

BEOGRAD - Legendarni defanzivac Partizana, Mladen Krstajić, za očajne rezultate crno-belih u novoj sezoni krivi isključivo upravu kluba iz Humske.

Krstajić je ogorčen i smatra da je Partizanu potreban fudbalski "5. oktobar".

"Kako bre ovi "stručnjaci" vode klub, tako im se i vraća. Presabiram u glavi da li je neko od čelnika, koji su realizovali prelazni rok, šutnuo loptu u životu, ali mislim da niko nije ni "mačku s praga", sem Ljubiše Tumbakovića koji se povukao. Smešno je do kog nivoa su doveli Partizan, do proseka! Pitam se samo, šta će im sada poslužiti kao alibi" ljutito je rekao bivši as.

Krstajiću nije jasno zašto legende Partizana ćute, koga se plaše...

"Javljaju se neki veliki "stručnjaci" iz Partizana, daju ocene, intervjue, a nisu znali gde je stadion dok ih neko nije posadio u fotelje. Tamo je potreban fudbalski "5. oktobar, da se krene od nule i spasava šta se spasti može. Krivo mi je i žao što se legende ne oglašavaju, nego ćutke gledaju. Svi nešto muljaju i skrivaju se, dok sve puca po šavovima. Nadam se da će reagovati pre nego što bude kasno".

(Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track