(VIDEO) PREBIJENI FUDBALER TEMNIĆA ANDRIJA RADOVANOVIĆ: Mislio sam da ću umreti
Foto: Printscreen FB

I dalje pije tablete i ima vrtoglavicu

(VIDEO) PREBIJENI FUDBALER TEMNIĆA ANDRIJA RADOVANOVIĆ: Mislio sam da ću umreti

Fudbal -
Fudbaler Andrija Radovanović rekao da se uplašio za život i da je mislio da će biti nepokretan posle pogibeljnog starta Nemanje Ljubisavljevića, koji ga je kopačkom zgazio po glavi

Fudbaler Temnića iz Varvarina Andrija Radovanović rekao je za Kurir da je jedva ostao živ posle divljačkog starta igrača Prve petoletke iz Trstenika Nemanje Ljubisavljevića tokom utakmice proteklog vikenda, kada ga je kopačkom zgazio po glavi.

To se dogodilo dok je on ležao na travi, pošto je pao posle jednog duela. Tom prilikom ga je teško povredio, zbog čega je Radovanović završio u bolnici.- Uplašio sam za život. Nije mi bilo svejedno, i u prvi mah nisam znao šta me je snašlo. Mislio sam da ću ostati nepokretan, a to bi za mene bila katastrofa jer od fudbala živim, i to mi je jedini izvor prihoda. Čitav život treniram, i sama pomisao da mi je možda karijera gotova strašno me je uplašila. Bilo je užasno, a i sada se osećam loše. Pijem tablete, i dalje me boli glava, ali iz dana u dan se osećam bolje. Kako je bilo, sad je odlično - kazao je Radovanović i dodao:- Moj brat je ušao na teren jer se uplašio za moj život. U tom trenutku nisam imao pojma šta se sve dešava, ali tek naknadno sam video šta se zbivalo na terenu. Ljubisavljević mi je slao poruke na Fejsbuku i izvinio se, rekao da nije imao nameru, ali na snimku se vidi da me je namerno zgazio, i stvarno ne mogu da shvatim da je tako nešto mogao da uradi.

Sad se pravdajuNJEGOV BRAT JE POZNAT PO NASILNOM PONAŠANJUSekretar Prve petoletke Rašo Lešević optužuju Nikolu Radovanovića, brata povređenog fudbalera, da je hteo da se bije s igračima na terenu.- Igrač je imao lakši potres mozga i pušten je na lečenje. Najbitnije je da mu bude dobro i da nije bilo namere da se tako nešto dogodi. Rođeni brat povređenog fudbalera utrčao je u teren i napao fudbalera. Njemu to nije prvi put da poteže za silom, pošto je to radio i u Brusu - kazao je Lešević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track