(FOTO) KRALJ STRELACA U SRPSKOJ PRESTONICI: Levandovski u Beogradu!
Foto: Zorana Jevtić

Poznato lice gost u našem glavnom gradu

(FOTO) KRALJ STRELACA U SRPSKOJ PRESTONICI: Levandovski u Beogradu!

Fudbal -
Centarfor minhenskog Bajerna došao zbog učešća u reklamnoj kampanji za jedan poznati proizvod

Jedan od najvećih golgetera današnjice bio je u Srbiji. Zvezda minhenskog Bajerna Robert Levandovski boravio je 24 sata u Beogradu kako bi snimio reklamu čije se emitovanje uskoro očekuje.Levandovski je stigao juče po podne iz Minhena privatnim letom u pratnji brata Mihala i dve osobe iz marketinške agencije.

Odseo je u jednom od novijih hotela u centru grada, da bi posle kratkog odmora od dva sata započeo snimanje spota za poznati proizvod. Iskorišćen je enterijer poznatog beogradskog balona, ali osim malog broja statista i ljudi koji su učestvovali u izradi reklame niko sa strane nije imao pristup mestu gde je poljski reprezentativac stajao pred kamerama.

Levandovski je već sedam godina reprezentativac Poljske. Dosad nije bio u Srbiji jer ni naši klubovi nisu bili u prilici da se poslednjih godina sastaju u najjačim takmičenjima s njegovim bivšim klubom Borusijom Dortmund i aktuelnim minhenskim Bajernom. Možda bi njegova karijera imala drugačiji tok da su čelnici Crvene zvezde za vreme mandata Dragana Stojkovića Piksija prihvatili savet Mirka Poledice i doveli kod sebe nepoznatog Poljaka iz drugog tima Legije. Tada je na poziv iz Poljske s Marakane poručeno da igrač druge ekipe kluba iz Varšave ne može da bude prvotimac crveno-belih. Neko se verovatno gorko kaje zbog toga.

TajnovitostNIKOME SE NIJE JAVIOLevandovski se nije javio prijateljima s kojima je igrao u Poljskoj.- Niko mi nije javio da će doći u Beograd. Ja sam trenutno u Podgorici tako da se sigurno nećemo videti - rekao je Poledica.Predsednik sindikata igrača prvi ga je primetio dok su zajedno igrali za drugi tim Legije. Tada je svom prijatelju i saigraču Cezaru Kuharskom, koji je tek bio počeo menadžersku karijeru, preporučio 18-godišnjeg momka za klijenta, da bi od tog trenutka krenuo njegov fudbalski uspon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja