STIGLA KAFA, ALI NEMA STRUJE: Marakana u mraku, Zvezdi stopirana isporuka električne energije
Foto: Fonet

Bruka

STIGLA KAFA, ALI NEMA STRUJE: Marakana u mraku, Zvezdi stopirana isporuka električne energije

Fudbal -
Radnike na stadionu "Rajko Mitić" danas je iznenadio nestanak struje, a električna energija je isključena zbog neizmirenih računa

BEOGRAD - Fudbalskom klubu Crvena zvezda isključena je struja zbog neisplaćenih dugovanja prema Elektrodistribuciji Beograd.Radnike na stadionu "Rajko Mitić" je iznenadio nestanak struje, a električna energija je isključena zbog neizmirenih računa. Zvezda nije platila ratu iz reprograma duga, ali je najavljeno da će klub u toku dana rešiti ovaj problem. Zvezda će najverovatnije utakmice do kraja sezone na domaćem terenu igrati u dnevnom terminu od 13 ili od 15 sati.Ovo nije prvi put da je Crvenoj zvezdi isključena struja. Poslednji put struja crveno-belima je bila isključena u junu prošle godine i to dan uoči promocije novog trenera Nenada Lalatovića. Promocija je potom održana na tribinama stadiona Zvezde.U Crvenoj zvezdi je teška finansijska situacija, a o tome govori izjava trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića od pre nekoliko dana. On je uoči meča sa OFK Beogradom izjavio da se igračima duguju plate, a da u klubu nema ni za kafu.

Zvezda je potom pobedila OFK 4:1, a Božović je posle utakmice rekao da je generalni direktor u ostavci Zvezdan Terzić doneo kilo kafe.

Zvezda je ubedljivo prva na tabeli sa 44 bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track