(VIDEO, FOTO) RACIJA U ATINI: Policija hapsi Delije i BBB, zaplenjeno oružje i kokain!
Foto: Tviter

Navijački rat na ulicama Atine

(VIDEO, FOTO) RACIJA U ATINI: Policija hapsi Delije i BBB, zaplenjeno oružje i kokain!

Fudbal -
34 srpska i hrvatska navijača su uhapšena, a kod njih je pronađen arsenal metalnih šipki, palica, baklji, ali i kokaina

ATINA - Na ulicama Atine vodi se pravi navijački rat, pred meč četvrtog kola Lige šampiona između Olimpijakosa i Dinamo Zagreba (20.45 časova), a uhapšeno je više desetina srpskih i hrvatskih navijača kod kojih je pronađen arsenal metalnih šipki, palica, baklji, ali i kokaina.

Ministarstvo spoljnih poslova Hrvatske saopštilo je da je grčka policija uhapsila 44 hrvatska državljanina koje je zadržala zbog dalje istrage.

Grčka policija od ponedeljka ima pune ruke posla, obzirom na to da maskirani, naoružani huligani marširaju ulicama glavnog grada.

Tamošnji mediji prenose da su tokom noći uhapšena 34 srpska i hrvatska navijača, kod kojih je pronađen arsenal metalnih šipki, palica, baklji, ali i kokaina.

Tako se broj privedenih navijača popeo na 75. Podsetimo u utorak ujutru je uhapšen 41 navijač Crvene zvezde.Policija traži srpske i hrvatske huligane po celoj Atini i privodi Grke koji su ih ugostili.

Deo oružja koje je pronađeno kod Delija (Foto: astynomia.gr)
Deo oružja koje je pronađeno kod Delija (Foto: astynomia.gr)

Delije su dočekali navijači Olimpijakosa "Gejt 7", dok su Bed blu bojsi u gostima kod prijateljske družine Panatinaikosa "Gejt 13".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track