MARAKANA PONOVO BEZ STRUJE: Grof Božović držao konferenciju na tribinama
Foto: Aleksandar Radonjić

Teška situacija

MARAKANA PONOVO BEZ STRUJE: Grof Božović držao konferenciju na tribinama

Fudbal -
Crvenoj zvezdi je bila isključena struja i u ponedeljak, ali je posle nekoliko sati i dogovora čelnika Zvezde sa predstavnicima EDB ponovo uključena energija

BEOGRAD - Fudbalskom klubu Crvena zvezda ponovo je isključena struja zbog neisplaćenih dugovanja prema Elektrodistribuciji Beograd.Ovo je drugi put ove nedelje da Zvezda ostaje bez struje zbog dugovanja. U ponedeljak je zbog kako je saopšteno iz EPS-a duga od 39,9 miliona dinara isključena struja. Struja je ponovo uključena pošto je postignut dogovor o reprogramu i nakon uplate od 4,6 miliona dinara.Ovog puta je struja isključena nešto posle 12.00 sati i to uoči konferencije za novinare trenera crveno-belih Miodraga Grofa Božovića.

Božović je konferenciju za novinare umesto u Medija centru održao u svečanoj loži na zapadnoj tribini stadiona, pod dnevnom svetlošću. On je posle konferencije otišao na sastanak sa direktorom kluba u ostavci Zvezdanom Terzićem.Crvena zvezda bi meča sa Metalcem trebalo da odigra sutra od 18.00 časova. Ovaj meč je planiran u večernjem terminu, a da li će tako i biti biće poznato tokom dana.Struja je crveno-belima bila isključena i u junu prošle godine i to dan uoči promocije novog trenera Nenada Lalatovića. Promocija je potom održana na tribinama stadiona Zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track