GDE JE BAJKO TU JE LUDNICA Bivši golman Zvezde zapalio Viber: Mnogo se pilo, a malo spavalo!
Foto: Saša Pavlić

Urnebesne anegdote

GDE JE BAJKO TU JE LUDNICA Bivši golman Zvezde zapalio Viber: Mnogo se pilo, a malo spavalo!

Fudbal -
Boban Bajković, nekadašnji golman Crvene zvezde, otkrio je nekoliko urnebesnih anegdota iz perioda dok je branio za klub iz Ljutice Bogdana

Popularni Bajko se, na veliko oduševljenje navijača Crvene zvezde, nedavno pridružio Viber četu portala "Redstarbelgrade" i odmah napravio šou program.

Uz "pomoć" bivšeg saigrača, Vujadina Savića, Bajković se prisetio nekih veoma zanimljivih situacija iz perioda dok je bio na Marakani.

"Mi u Turskoj na pripremama, došla nova Uprava sa Lukićem, Adžićem, Vasilijevićem... Seli oni sa Bajkom i zamolili ga da spava na vreme, da se hrani zdravo itd jer treba da bude naš prvi golman... On ih poslušao i treći dan je imao 40 temperaturu", napisao je Vujadin Savić dodavši:"Kad si voće probao organizam ti je doživeo šok!"

Baković je odmah potvrdio priču bivšeg saigrača.

Bajko je otkrio da je slupao sva kola što je imao, a Savić ga je podsetio kako je udario čoveka koji je tek iz salona izašao sa novim automobilom.

"Ko mu je kriv brate... Došao čovek da proba auto u šest ujutru, a ja se vraćao iz kafane. On na zeleno, ja na crveno i direktno u njega", napisao je Bajković dodavši:

"Rekao sam mu 'brate gde si našao u 6 ujutru da probaš kola, da te ja nisam udario, udario bi te neko drugi na sledećem semaforu. I ništa završi se to ja sklonim auto sa puta da murija ne vidi a ostane mi tablica na sred ulice. Bolje auto da sam ostavio, a tablice poneo sa sobom... Ali je*i ga golman je golman", konstatovao je Bajković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track