ZVIŽDUCI U NAJAVI: Nenadu Lalatoviću već prete!
Foto: Beta, Saša

Novi trener Vojvodine bez podrške

ZVIŽDUCI U NAJAVI: Nenadu Lalatoviću već prete!

Fudbal -
Navijači novosadskog kluba besni zbog odluke da im osvedočeni zvezdaš vodi ekipu. Šćepanović: Ma, biće sve u redu

Nenad Lalatović postao je novi trener fudbalera Vojvodine, ali na njegov dolazak u Novi Sad ne gleda blagonaklono navijačka grupa „Firma“. Zameraju mu što je deklarisani zvezdaš i što je to uvek isticao, mada bi trebalo da znaju da je kao trener Napretka i Voždovca uzimao bodove Crvenoj zvezdi.Nenad Lalatović (38) lako se dogovorio sa predsednikom Vojvodine Zoranom Šćepanovićem i vodiće ekipu do kraja sezone, sa ciljem da se stigne do završnice Kupa Srbije i kroz Superligu obezbede kvalifikacije za Ligu Evrope.- Ovde u Vojvodini ponašaću se kao da sam rođen i odrastao u Novom Sadu! Daću 200 odsto od sebe, a isto ću tražiti i od igrača. Samo tako možemo da ostvarimo zacrtane ciljeve. Vojvodina je veliki izazov za mene i svestan sam da mi neće biti lako. Imam ispred sebe odlične igrače, sjajne uslove za rad i na meni je samo da im vratim samopouzdanje, te da krenemo u pobede. Velika je čast i zadovoljstvo biti trener Vojvodine - rekao je Lalatović, a na pitanje Kurira šta misli o tome što mu „firmaši“ zameraju zvezdaštvo, kratko kaže:- Ne bih to uopšte komentarisao!Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović svestan je da će Nenad Lalatović biti pod posebnim pritiskom navijača.- To je sve predimenzionirano. Pravi navijači Vojvodine vide kvalitet jer emocije mogu da nam zamagle pogled. Istina je da je Lalatović bio kapiten Crvene zvezde, ali treba da znaju da je njemu sada najvažnija Vojvodina. Pravi je profesionalac koji ceni naš, do juče i njegov klub. Nadam se da će navijači prepoznati njegovu želju i žar da napravi dobar rezultat - rekao je Šćepanović i naglasio:- Ljudi bi trebalo da cene potez Lalatovića da dođe u Vojvodinu iz komforne pozicije u Borcu, odnosno sa drugog mesta u Superligi. Time je pokazao koliko ceni Vojvodinu!

Blizak sa Delijama... Nenad Lalatović dok je bio trener Zvezde
Blizak sa Delijama... Nenad Lalatović dok je bio trener Zvezde

Pravo iskušenjeISPIT U HUMSKOJDo zimske pauze ostalo je da bude odigrano još pet kola. Vojvodina gostuje Javoru, Partizanu i Novom Pazaru, dok kod kuće igra protiv Mladosti i Jagodine.- Lalatović se pokazao kao hrabar čovek da uzme Vojvodinu jer ćemo u gostima igrati u Ivanjici, protiv Partizana i Novog Pazara. Biće to ispiti za sve nas u klubu. Ako tu ostvarimo bodove, onda posle priprema imamo čemu da se nadamo na proleće - istakao je Zoran Šćepanović.

Opet saradnjaBIĆE IVANIĆ ONAJ STARILalatović se raduje što će ponovo sarađivati sa Mirkom Ivanićem.- Ivanića sam trenirao godinu i po dana u Proleteru. Radujem se što ćemo ponovo da sarađujemo. Tvrdim da je Ivanić fudbaler reprezentativnog kalibra - poručio je Lalatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track