RASULO U SRPSKOM FUDBALU: Oni su avio-taksijem zbrisali na splavove!

Svi marš iz reprezentacije

RASULO U SRPSKOM FUDBALU: Oni su avio-taksijem zbrisali na splavove!

Fudbal -
Otkrivamo: Dvanaest reprezentativaca Srbije bez trunke savesti za 12.000 evra iznajmilo dve privatne letelice nakon što su odbili da se jutro posle blama u Češkoj vrate s ekipom u Beograd

Utakmice mogu da se gube, ali otići brže-bolje pre fajronta u beogradske kafane, posle onakve sramote u Ostravi (1:4), koja je došla na kraju sramne takmičarske godine, zaslužuje preispitivanje statusa mnogih aktuelnih reprezentativaca.Kurir saznaje da je Luka Milivojević bio jedan od onih koji su završili noć za šankom, a tek će se saznati šta je u Beogradu radilo ostalih 11 njegovih saigrača, koji su avio-taksijem napustili Češku.Oni su se odmah iz svlačionice stadiona u Ostravi zaputili na aerodrom, gde su ih na pisti čekala dva aviona sa po šest sedišta. Posle nepunih sat vremena leta putnici su već bili na Surčinu, suočeni sa dilemom kako provesti ostatak noći.

Iskusniji igrači, predvođeni Aleksandrom Kolarovim, nisu bili raspoloženi za terevenke, pa su otišli kući ili na neko mirnije mesto. Njegovim mlađim kolegama, ipak, bilo je potrebno dodatno eksponiranje u kafanskom dimu, uz zvuke turbo-folka, jer čemu inače služi još dolazak u zemlju zbog utakmice reprezentacije.Ne zna se pouzdano kako je izgledao put Branislava Ivanovića, kog su jedni „videli“ u Beogradu, dok drugi uveravaju da se uputio ka Londonu odmah posle meča. Kako god bilo, kapiten sigurno nije bio tamo gde mu je zbog trake bilo mesto. Nije ga bilo sutradan u avionu za Beograd! Da kao vođa tima izađe ispred ekipe u kojoj je bio i njegov saigrač iz Čelsija Matić i simboličnim gestom pokaže da je još nešto ostalo od timskog duha i dobre atmosfere.

Igrači kao dišaI SAVO BEŽAO AVIONOM KAO IGRAČNije bekstvo s mesta poraza izum Ivanovića i drugova. Pre njega to su radili sadašnji sportski direktor saveza Savo Milošević, Mateja Kežman, Nikola Lazetić i Dejan Stanković. Selektor je bio Savićević.- Znao sam samo da svi igrači posle utakmice moraju da dođu na zajedničku večeru. Kežman, Milošević, Lazetić i Stanković samo su jedan čas pre ostalih bez pravog razloga otputovali ranije za Beograd. Kežmanov zahtev da se „malo odmori od reprezentacije“ sam razumeo, a s ostalim putnicima iz privatnog aviona ću, ako budu pozvani za meč protiv Velsa, posebno razgovarati - kazao je Savićević.

„Orlovi“ grupisaniTRI KLANATrojica fudbalera otišla su najboljim avionskim vezama ka svojim obavezama u klubovima: Stefan Mitrović, Nenad Tomović i Marko Dmitrović.U čarteru FSS bilo je sedam igrača: Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Filip Mladenović, Uroš Spajić, Aleksandar Katai, Damir Kahriman i Marko Petković.Nestrpljivi da što pre stignu iz Ostrave u Beograd bili su Luka Milivojević, Dušan Tadić, Duško Tošić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Filip Kostić, Petar Škuletić, Aleksandar Mitrović, Vladimir Stojković, Aleksandar Kolarov, Radosav Petrović i Branislav Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track