ZVEZDIN TRANSFER DECENIJE: Marko Grujić donosi 6,4 miliona evra!
Foto: Saša Pavlić

Padaju šuške

ZVEZDIN TRANSFER DECENIJE: Marko Grujić donosi 6,4 miliona evra!

Fudbal -
Everton povećao cenu: Zvezda tražila Interu pet miliona i 20 odsto od naredne prodaje svog talenta, ali transfer nije dogovoren na sastanku u Sloveniji zbog još bolje finansijske ponude engleskog kluba

Delegacija Intera predvođena menadžerom Dejanom Stankovićem i sportskim direktorom Pjerom Auzulijem gledala je uživo Marka Grujića u utakmici mladih reprezentacija Srbije i Slovenije.Tandem nero-azura održao je u Kopru sastanak s generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem i sportskim direktorom Blažom Raosavljevićem.Saniranje dugovaInter će u narednim utakmicama i dalje pratiti talentovanog igrača. Italijanima je jasno stavljeno do znanja koliko Zvezda traži za Grujića - pet miliona i 20 odsto od naredne prodaje ili sedam miliona. Prema saznanjima Kurira, Crvena zvezda će morati do zime da proda mladog veznog igrača. Čelnici kluba su svesni da treba spremiti novac za evrolicencu, platiti tekuće dugove poput onog za struju, ali i, što je najvažnije, isplatiti fudbalere i stručni štab po završetku polusezone. Terzić i Mijailović žele da na početku priprema imaju zadovoljne igrače i mirnu svlačionicu kako bi se nastavio pohod ka tituli.- Zajedno sa Stankovićem i Auzulijem odgledali smo utakmicu mlade reprezentacije. Mogu samo reći da smo imali konstruktivan dijalog s Italijanima - rekao je za Kurir Zvezdan Terzić.Nadmašiće i ŽigićaInače, jedan od razloga zašto Grujić nije preksinoć prodat Interu leži u novoj, finansijski boljoj ponudi. Navodno, Everton je ponudio 6,4 miliona evra. Bilo kako bilo, Grujić će biti najveći Zvezdin transfer u poslednjih 10 i više godina, nadmašiće čak i Rasingovih šest miliona evra za Nikolu Žigića.

Nije poleteoGRUJIĆ: SAMO ZVEZDA U GLAVIMarko Grujić svestan je da se za njega sada otimaju Inter i Everton, a u igri su još i Roma, Udineze...- Znam da su me gledali Stanković i Italijani, ali ja sam igrač Crvene zvezde. Daleko je sve to od realizacije. Hoću da se koncentrišem na igre u Zvezdi. Više mi je preko glave pisanje i licitiranje klubovima koji me žele. U glavi mi je samo da osvojimo duplu krunu i da uđemo u Ligu šampiona.

PojačanjaSLOVENAC NA ČEKANJU, VELJKOVIĆ PRVI PIK!Zvezdan Terzić je posetu Kopru iskoristio da još jednom priča s Milošem Veljkovićem, mogućim pojačanjem za zimu. Zvezdin direktor na delu je video i Slovenca Andraža Šporara, centarfora, koji je njegova tiha patnja od leta. O transferu snažnog mladog napadača iz ljubljanske Olimpije Terzić nije hteo da priča.- Još jednom sam se video s Veljkovićem. Teška je to priča, videćemo šta će biti - kazao je Terzić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track