Nova nameštaljka: Espanjol pustio Sporting?
Foto: KURIR

Nova nameštaljka: Espanjol pustio Sporting?

Fudbal -
Sporting u gostima pobedio 3:0, što mu je omogućilo da se dalje bori za opstanak. Sva tri gola postignuta u drugom poluvremenu

BARSELONA - Radio "Kadena ser" (Cadena Ser) objavila je da je utakmica između Espanjola i Sporting Hihona pod sumnjom zbog mogućeg nameštanja! Cela Španija je dignuta na noge jer poslednjih meseci afere s nameštaljkama tresu celu Evropu! Radio "Kadena ser" nije otkrila svoj izvor, ali je dodato da je su čelnici Primere LFP obavešteni o ovom incidentu.

Pokrenuta je istraga, a o svemu je obaveštena UEFA! Sporting je, naime, u subotu, u 36. kolu kao gost pobedio 3:0, što mu je omogućilo da se dalje bori za opstanak. Zanimljivo je da su sva tri gola postignuta u drugom poluvremenu.

Rukovodstvo LFP ipak je demantovalo vest."LFP nije pokrenuo nikakvu istragu oko navodnog nameštanja prvoligaških utakmica, niti imamo dovoljno dokaza da bi pokrenuli istragu, saopšteno je.Tri kola pre kraja prvenstva Sporting se nalazi na 19. mestu koje vodi u Segundu sa četiri boda manje od zone spasa.

http://www.youtube.com/watch?v=wVjkxhMOwd0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja