PREKIPELO IM: Grobari upali u prostorije Partizana i najurili kompletnu upravu!
Foto: Saša Pavlić

Oktroisani otišli iz Humske

PREKIPELO IM: Grobari upali u prostorije Partizana i najurili kompletnu upravu!

Fudbal -
Partizan će od danas tražiti novu upravu, jer se nesposobno rukovodstvo sa Zoranom Popovićem na čelu povuklo sa funkcija nakon poraza od Augzburga

Nezadovoljstvo navijača nakon poraza od Augzburga brzo se prenelo pred prostorije uprave na severnoj tribini. Najuporniji su uspeli da prođu do sedišta čelnika i da u žučnom razgovoru od njih lično zatraže momentalni odlazak sa pozicija koje zauzimaju. To je bio dobar povod da se posle ponoći počne sa spekulisanjem o povlačenju Zorana Popovića i njegovih saradnika, ali još uvek nema zvanične potvrde da će Partizan od danas zaista tražiti novo rukovodstvo.

Popović i ekipa preuzeli su vođenje kluba prošlog decembra, ali većini navijača nije se dopalo to što su bili nametnuti „odozgo“. Na početku mandata obećali su ulaganje od osam miliona evra do marta 2015. godine, ali sve je ostalo na obećanjima. Ipak, osvojena titula, uprkos užasno odrađenom zimskom prelaznom roku, u kojem su prodati Danko Lazović i Petar Škuletić, umirila je nezadovoljstvo na tribinama, da bi nerad tokom leta opet uznemirio navijačke duhove.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Osim što je nametnuta, odlazeća uprava ostaće zapamćena kao verovatno najgora u istoriji kluba, od koje je kraće trajala samo postava predvođena Nenadom Popovićem. Trka sa Zvezdom definitivno je izgubljena, pa kao uteha ostaje samo borba za Kup Srbije i kasa napunjena isključivo zahvaljujući timu i doskorašnjem treneru Zoranu Milinkoviću.

(D. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track