I ONE VOLE ZVEZDU: Evo koje lepotice ljube rekordere s Marakane!
Foto: Printscreen Instagram

Lepše polovine

I ONE VOLE ZVEZDU: Evo koje lepotice ljube rekordere s Marakane!

Fudbal -
Podrška lepših polovina Katai energiju crpi od devojke Tee, uz Jovića je plavokosa Anđela, dok stranci Ibanjez i Mičel imaju podršku svojih supruga Matee i Ezre

Fudbaleri Crvene zvezde beleže fenomenalne rezultate ove sezone. Dobri poznavaoci prilika u Ljutice Bogdana kazaće da su za rekordnu seriju od 18 uzastopnih pobeda najviše zaslužni trener Miodrag Božović i fudbaleri, ali postavlja se pitanje da li bi oni bili tako dobri da nemaju podršku svojih lepših polovina.

Najbolji strelac crveno-belih Aleksandar Katai nikad nije krio koliko mu je bitna devojka Tea Crnković. Ovo dvoje Novosađana na privremenom radu u Beogradu odlično funkcionišu, a zanosna crnka glavni je razlog preporoda Zvezdinog fudbalera. Ova manekenka i pevačica, koja je snimila i spot za pesmu „Nemirno more“, najzaslužnija je za to što se Katai posle neuspele epizode u Grčkoj vratio na velika vrata u Crvenu zvezdu.Svoju muzu ima i mladi Luka Jović. Njegova plavokosa devojka Anđela bila je uz njega još pre nego što je postao poznat i slavan. Njihova ljubav traje još od početka srednje škole. Koliko Anđela voli Luku pokazala je tetovažom njegovog imena i datuma rođenja na ruci.Holanđanin Mičel Donald preko noći je postao miljenik navijača Crvene zvezde. S ponosom uvek ističe da je za njegovu sreću na terenu i van njega zaslužna njegova supruga Ezra, Turkinja poreklom, s kojom ima jednogodišnju ćerkicu Zulejku.

Pre party for my 27th BDAY

A photo posted by Mitchell Donald (@mitchell.donald) on Dec 9, 2015 at 1:10pm PST

Gotovo istog mišljenja je i Argentinac Luis Ibanjez, koji je oženjen Hrvaticom Mateom. Njih dvoje su se upoznali dok je on igrao za zagrebački Dinamo. Venčali su se i dobili sina Tijaga. U slobodno vreme uživaju u dugim šetnjama Beogradom.

Danas je 6 godina od kad smo zajedno ljubavi

A photo posted by Luis Ibañez 88 (@luisibanez88) on Aug 9, 2015 at 4:38am PDT

Bez obzira na to što se nije ustalio u idealnih 11 Crvene zvezde, osmeh s lica ne skida ni Idan Vered. A kako i ne bi kad je uz Izraelca njegova verenica Maja Ziv, s kojom je u vezi nekoliko godina. I njih dvoje ne kriju koliko su srećni.

Prvi strelac ligeUGO VIJEIRA IGRA ZA POKOJNU EDINUUgo Vijeira igra možda i najbolju sezonu u dresu Crvene zvezde. Portugalac je doživeo tragediju početkom godine, kad mu je preminula verenica Edina Karvaljo. Vijeira tvrdi da je njegova ljubav prema Edini i dalje jaka, te da iz toga crpi snagu da igra dobro. Svaki gol posvećuje svojoj nesrećno preminuloj dragoj, a na podlaktici leve ruke ima istetovirane dve burme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track