Drulović: Nismo mi Zvezda pa da primimo pet komada
Foto: Saša Pavlić

Trener Partizana oprezan pred duel sa Borcem

Drulović: Nismo mi Zvezda pa da primimo pet komada

Fudbal -
Svoj rad na klupi Partizana ocenio bih kao izuzetno pozitivan, ako se izuzme poraz od Augzburga. Savest mi je mirna, neuspesi se dešavaju, poručio trener tima iz Humske

Ljubinko Drulović tvrdi da Partizan neće biti naivan kao Crvena zvezda i da u Humskoj večeras neće primiti pet komada od Borca iz Čačka.Trener crno-belih možda vodi poslednju utakmicu na klupi crno-belih, pošto bi u prolećnom delu Superlige trebalo da ga zameni Ivan Tomić. Utakmica između Partizana i Borca biće igrana bez prisustva publike zbog kazne koju je zaradio tim iz Humske.- Ako se budemo branili, pričaće što se branimo. Ako budemo napadali, pitaće zašto smo napadali. Moramo da nađemo ravnotežu u timu, a nadam se da nećemo biti tako naivni pa da primamo golove kao Zvezda - rekao je Drulović i dodao:- Očekuje nas teška utakmica protiv efikasne ekipe i prava je šteta što neće biti gledalaca na tribinama. To će biti i prva utakmica u mojoj karijeri u kojoj igram ili vodim ekipu pred praznim tribinama.Svoj rad na klupi Partizana ocenio je kao pozitivan, bez obzira na to što je klub prokockao priliku da igra u drugoj fazi Lige Evrope i što se nalazi tek na petom mestu Superlige sa čak 26 bodova manje u odnosu na Crvenu zvezdu.- U odnosu na uslove koje sam zatekao, mogu da kažem da bi ocena mog rada bila izuzetno pozitivna! Naravno, ako se izuzme poraz od Augzburga, koji je svima teško pao. Meni je savest mirna, jer su mi mnogi čestitali na hrabrosti što sam uopšte pristao da preuzmem Partizan. Tad mnogi nisu hteli. Porazi su u fudbalu moguća opcija i ne bi ih trebalo shvatati kao tragediju. Ipak, u Srbiji se svaki neuspeh shvata tragično - istakao je Drulović.(A. R.)

OslabljeniČAČANI BEZ TROJICE IGRAČATrener Borca iz Čačka Milorad Kosanović dolazi u Beograd bez trojice standardnih prvotimaca. On je optužio sudiju Bojana Nikolića da je ciljano delio kartone njegovim igračima u porazu od Mladosti.- Sudija je sebi dao za pravo da nas ostavi bez Nemanje Miletića, Darka Zorića i Miljana Jablana. Namerno ih je kaznio kartonima - istakao je Kosanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track