(VIDEO) CRVENO-BELA ŠETNJA: Fudbaleri Zvezde ulepšali promociju kalendara za 2016. godinu
Foto: Crvenazvezdafk.com

Pred praznike

(VIDEO) CRVENO-BELA ŠETNJA: Fudbaleri Zvezde ulepšali promociju kalendara za 2016. godinu

Fudbal -
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je kalendar za 2016. godinu.

U punom Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, prisutni su mogli su da vide kako izgleda novi kalendar, čuju obraćanje ljudi koji su zaslužni za njegovu realizaciju i distribuciju koja sledi, kao i da u kratkom filmu saznaju kako je proteklo slikanje i kroz koje izazove su prošli svi koji su radili na realizaciji ovog projekta. Na promociji su bili prisutni i prvotimci FK Crvena zvezda, kao i članovi stručnog štaba.

- Idejni tvorac kalendara su pre svega igrači koji su svojim zalaganjem i odnosom prema klubu, a pre svega rezultatima. Pokazali su da su ponos našeg kluba, ponos naše države i ponos našeg grada, kako se i zove ovaj kalendar za 2016. godinu. Kalendar je snimljen na 12 lokacija u Beogradu, bilo je jako zabavno ali i nimalo lako za snimanje. Zvanični fotograf kalendara je gospodin Branko Starčević, i kalendar je urađen na 12 strana. Još jednom želim da se zahvalim igračima i stučnom štabu na svim lepim trenucima koje su nam podarili ove godine - rekao je Goran Broćić.Trener Crvene zvezde, Miodrag Božović, jedan je od pozvanijih da ispriča kako je proteklo samo slikanje.

- Kalendar je prvo izvanredna ideja i mnogo je dobro urađen, pogotovo stranice sa igračima. Manje mi se dopada stranica sa stručnim štabom, svi smo krivi, neko na jednu a neko na drugu stranu, ali ovde se to ne primećuje jer je dobar fotošop. Mi smo snimali u Skadarliji gde uvek prolaze ljudi, i po tome šta nam dobacuju znamo za koga navijaju. Kalendar ima jednu grešku, jer na ovoj prvoj slici fali moj asistent Vojo Ćalov. Predlažem da njega slikate posebno, kao onu sličicu za ličnu kartu i da se stavlja uz kalendar i da ko kupi kalendar dobije na poklon sliku Voje Ćalova, koji je bio opravdano odsutan - našalio se Miodrag Božović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track