IVAN ĆURKOVIĆ: Bili smo i u težoj situaciji, prioritet stabilizacija ekipe Partizana
Foto: Dado Đilas

Promene u Humskoj

IVAN ĆURKOVIĆ: Bili smo i u težoj situaciji, prioritet stabilizacija ekipe Partizana

Fudbal -
BEOGRAD - Predsednik Upravnog odbora Partizana Ivan Ćurković rekao je danas da je taj fubalski klub bio i u težoj situaciji od trenutne, da "sportski rezultati nisu toliko tragični" i da je prioritet da se stabilizuje ekipa.

Na sednici legendarni golman Partizana postavljen je za predsednika Upravnog odbora u tehničkom mandatu.

"Sportski rezultati nisu tako tragični. Bilo je i gore, na primer 1991. godine kada je Crvena zvezda bila šampion Evrope, dominirala u Jugoslavili, a mi smo brzo uspeli da se oporavimo, pa da za godinu dana osvojimo Kup, a potom i titulu", rekao je Ćurković.

Skupština fudbalskog kluba Partizan trebalo bi da bude sazvana do 11. januara, odnosno mesec dana od podnošenja ostavke kompletnog Upravnog odbora.

"Zakazivanje Skupštine nije sada naš prioritet, već da igramo fudbal", rekao je Ćurković koji je bio predsednik Partizana u dva mandata ukupno osam godina.

Najbliži saradnici biće mu sportski direktor Ivica Iliev, predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić, generalni sekretar JSD Milan Obućina, direktor fudbalskog kluba Miloša Vazura, predsednik Nadzornog odbora Vladimir Vuletić i potpredsednik u ostavci Vojislav Nedić.

"Napravili smo grupu sa privremenim mandatom i ja sam na njenom čelu. Prioreti su da stabilizujemo ekipu i da nadjemo stručna rešenja", rekao je Ćurković i dodao da "nikada nije ni odlazio iz Partizana".

"Moje prisustvo u Partizanu nikada nije ni dovođeno u pitanje. Uvek sam bio tu, član sam klupske Skupštine. Nije to ništa novo", rekao je Ćurković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track