SNIMIO REKLAMU: Siniša Mihajlović bombom uhvatio gangstere!
Foto: Dado đilas

Trener Milana ponovo u akciji

SNIMIO REKLAMU: Siniša Mihajlović bombom uhvatio gangstere!

Fudbal -
Srbin postao heroj tako što je sjajnim udarcem levicom loptom pogodio pljačkaša u glavu

Miha ponovo snima! Posle čuvene reklame za pivo, Siniša je ovoga puta postao zvezda spota koji promoviše auto-gume. Trener Milana u društvu četiri prvotimca i golišave lepotice jurio je lopove ulicama Milana i zahvaljujući čuvenoj levici postao heroj!Drama u Milanu. Ovoga puta ne zbog slabih rezultata roso-nera, već je razlog pljačka koja se desila u gradu. Na licu mesta su se zatekla četvorica fudbalera, trener Mihajlović i jedna prelepa devojka. Oni su zajedničkim snagama uspeli da zaustave lopove, a svako je koristio ono što najbolje ume. Miha je tako preciznim šutem loptom pogodio kriminalca u glavu, fudbaleri su sa nekoliko spektakularnih voleja postavili beguncima prepreke na putu, a lepotica je svojim bujnim grudima odvukla pažnju pljačkašima! Epilog - svi su završili sa lisicama, a mediji na Apeninima na sav glas su hvalili igrače i lepoticu. Međutim, zaboravili su Mihajlovića?! Srpski stručnjak bio je neprijatno iznenađen kada je otvorio novine u kojima nije bilo ni reči o njegovom maestralnom šutu koji je umnogome sprečio pljačku.Sve ovo je scenario po kojoj je snimljena reklama za japanskog proizvođača guma, inače jednog od glavnih sponzora Milana. Da je reklama pun pogodak, vidi se po milionskom broju pregleda na Jutjubu.

Legendarna reklamaSINIŠA: PILS LAJT, STVARNO NAJBOLJESiniša Mihajlović snimio je u vreme igračke karijere čuvenu reklamu za pivo, a takođe i reklamu za „Jat ervejz“ sa brojim srpskim sportistima.„‘Pils lajt‘“, stvarno najbolje“, glasi dobro prepoznatljiva rečenica na kraju spota koji traje gotovo minut i u kom se sumira jedan Mihin dan u Italiji.Reklama je postala potpuni hit i dugo se vrtela u udarnim terminima na svim televizijskim stanicama.

Pazi, snima sePOZNATI SPORTISTI U REKLAMAMAPredrag Danilović čarape „Udarnik“Ana Ivanović „Jat ervejz“Robert Prosinečki čarape „Udarnik“Dejan Savićević „Nikšićko pivo“Dražen Dalipagić „Atlas pivo“Jelena Janković „Jat ervejz“Vlade Divac „Atlas pivo“, „Jat ervejz“Viktor Troicki Erste bankaPjerluiđi Kolina MB pivoSaša Ðorđević „Unika osiguranje“Janko Tipsarević Pašteta „Milica“Novak Ðoković „Idea“, DIS

Iz Intera u MilanMIHA ZOVE VIDIĆA

Gotovo je izvesno da će Nemanja Vidić u zimskom prelaznom roku raskinuti ugovor sa Interom, a Korijere delo sport piše da će takav rasplet iskoristiti Siniša Mihajlović i dovesti zemljaka u redove Milana.

Vidić ove sezone nije igrao zbog povrede leđa, a Mihajlović je spreman da mu dodeli ulogu svojevrsnog mentora talentovanom Alesiju Romanjoli. Nekadašnji as Crvene zvezde i Mančester junajteda prošle sedmice je dovođen u vezu s povratkom u Premijer ligu, ali će mu se ideja da ostane u Milanu i radi s Mihajlovićem sigurno svideti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track