(FOTO) TRČAO, PA DELIO LOPTE: Futsal Deda Mraz obradovao mališane
Foto: Promo

Praznici na stižu

(FOTO) TRČAO, PA DELIO LOPTE: Futsal Deda Mraz obradovao mališane

Fudbal -
Na tradicionalnoj trci Deda Mrazeva koja je održana u centru Beograda učestvovao je i Deda Mraz, promoter UEFA Evropskog prvenstva u futsalu koje će se održati od 2. do 13.februara 2016. u Beogradu.
1 / 3 Foto: Promo

Futsal Deda Mraz družio se sa mališanima kojima je podelio lopte, obeležje ovogodišnjeg takmičenja, jednog od najznačajnijih u Beogradu tokom sledeće godine.Ovogodišnja trka Deda Mrazeva deo je manifestacije "Beogradska zima", a novčana sredstva namenjena su deci sa cerebralnom paralizom. Humanitarna akcija se odvija u saradnji sa Specijalnom bolnicom za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju.

Bela staza Deda Mraza, kojom su trčali i šetali Deda Mrazevi je bila Ulica kralja Milana, a centralno mesto manifestacije plato kod Terazijske česme, gde je Futsal Deda Mraz delio mališanima lopte I flajere povodom predstojećeg takmičenja."U duhu najradosnijih praznika koji nam stižu, idu I ovakve humanitarne akcije. Pozitivna atmosfera, humanost, fair play, drugarstvo, briga o drugima I okolini su vrednosti kojima treba da učimo našu decu I koje ćemo promovisati tokom UEFA Futsal Euro Srbija 2016. Zato smo I iskoristili ovu priliku da pozovemo Beograđane I sve ostale goste našeg grada da nam se pridruže I od 2. do 13.februara na ovom velikom takmičenju I da zajedno pošaljemo što lepšu sliku iz Beograda u svet"-rekao je Igor Janković iz Fudbalskog saveza Srbije.

Trka Deda Mrazeva održana je po osmi put pod pokroviteljstvom Skupštine grada i Sekretarijata za sport i omladinu, a u okviru programa obeležavanja gradske Nove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track