POJAČANJE NA BANJICI: Milan Ćulum u Radu
Foto: FK Rad

Prelazni rok

POJAČANJE NA BANJICI: Milan Ćulum u Radu

Fudbal -
U klupskim prostorijama na Banjici, Rad je promovisao prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. U pitanju je Milan Ćulum, igrač sredine terena.

Fudbalsku karijeru počeo je u novosadskoj Slaviji, nastavio u Cementu iz Beočina, da bi se 2004. godine obreo u redovima OFK Beograda. Za vreme staža na Karaburmi bio je na pozajmicama u Spartaku iz Subotice i Sremu iz Sremske Mitrovice.

Iz redova romantičara otišao je u Čukarički, potom u Smederevo, da bi internacionalnu karijeru započeo u sarajevskom Željezničaru , a završio u ruskom Volgar Gaspromu..Po povratku iz inostranstva Ćulum je nastupao za Hajduk iz Kule, Radnički iz Krgujevca , Radnički iz Niša (u dva navrata) i Radnik iz Surdulice iz kojeg je upravo prešao u redove građevinara.Ćulum je rođen, 28.oktobra 1984.godine u Novom Sadu i igra na poziciji zadnjeg veznog.Iskusni vezista je stavio paraf na šestomesečni ugovor sa mogućnošću produženja istog.Nesumnjivo je da će Ćulum ogromnim iskustvom i znanjem doprineti igri građevinara na sredini terena. Iskusni igrač sredine terena je istakao da će dati maksimum kako bi Rad izborio opstanak i naglasio da je siguran da njegov novi tim ima kvalitet da i dalje ostane član srpke fudbalske elite.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track