DOBRO SE PROVODE: Fudbaleri okupirali Kopaonik
Foto: Damir Derviš

Ne smeju da skijaju

DOBRO SE PROVODE: Fudbaleri okupirali Kopaonik

Fudbal -
Kopaonik vrvi od sportista.
1 / 3 Foto: Damir Derviš

Mnogi naši asovi dočekali su tamo 2016. Neki su se već prvog januara uputili dalje, a neki odlučili da čitav odmor provedu na srpskoj planinskoj lepotici.Paparaco Kurira uhvatio je na delu Lazara Markovića s društvom. Fudbalski reprezentativac i član Fenerbahčea pokušao je da se kamuflira, ali šal i kapuljača mu nisu pomogli. Ostao je prepoznatljiv.

Golupčići... Nikola Đurđić i Nađa
Golupčići... Nikola Đurđić i Nađa

I fudbaleri Zvezde i Partizana pune baterije na Kopu. Konkretno, Marko Grujić i Andrija Živković zajedno su dočekali Novu godinu, čime su potvrdili navode iz zajedničkog intervjua za novogodišnji broj Kurira, kojim su pokazali da su veliki prijatelji. Skromni, kao da ih ne traži Liverpul i Mančester siti, zlatni „orlići“ iz tabora „večitih“ rado su izlazili fanovima u susret, pozirali im, delili autograme. Na skije nisu mogli zbog rizika od povrede, što je i logično jer njihove noge trenutno vrede 13 miliona evra (Liverpul kupuje Grujića za šest miliona, a Mančester siti Živkovića za sedam miliona). S njima je, inače, i Danilo Pantić, član Čelsija na pozajmici u Viteseu.

A na Kopaoniku su i novopečeni verenici. Nikola Ðurđić, fudbaler Augzburga (vratio se sa pozajmice iz Malmea), ove godine će ući u bračne vode s dugogodišnjom devojkom Nađom, prema izboru jednog nemačkog časopisa najlepšom devojkom fudbalera iz Bundeslige. Njih dvoje nisu krili emocije na snegu, a ni na samom dočeku Nove godine, gde su bili među veselijima. Ðurđić, kao ni prethodno pomenuti fudbaleri, nije se latio skija zbog rizika od povrede, ali, sudeći po fotografijama, lepo provodi zimske dane.

Krio se od paparaca... Lazar Marković
Krio se od paparaca... Lazar Marković

Orlić iz Lacija planira svadbu ZALJUBLJENI PAR: Sergej dočekao 2016. sa Andrejom u RimuZlatni „orlić“ Sergej Milinković-Savić nije napuštao Rim tokom božićnih i novogodišnjih praznika. Zbog klupskih obaveza fudbaler Lacija Novu godinu je dočekao u prestonici Italije s devojkom Andreom.Njih dvoje su u vezi još od vremena kad je Sergej igrao za Vojvodinu. Andrea je kasnije stalno bila uz njega u Belgiji, dok je igrao za Genk, a sada žive u Rimu, gde inače planiraju svadbu.

Porodični odmorMILAN BIŠEVAC SE NE MOŽE SAKRITIMeđu brojnim fudbalerima Kurir je na Kopaoniku zatekao i Milana Biševca. Fudbaler Liona je s porodicom na planini, a njegovo prisustvo ne može da promakne nikome ko prođe pored hotela, imajući u vidu da je došao autom sa specifičnom registarskom tablicom - „Biševac“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track