MIHAJLOVIĆ O SMENI U MILANU: Lav ne gubi san zbog mišljenja ovce, već je pojede
Foto: Reuters

Srpski trener nije zabrinut

MIHAJLOVIĆ O SMENI U MILANU: Lav ne gubi san zbog mišljenja ovce, već je pojede

Fudbal -
Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je da nije zabrinut za svoj posao, uprkos spekulacijama da će biti otpušten ako ekipa ne popravi rezultate.

Posle 17 kola u italijanskom prvenstvu Milan je šesti na tabeli sa osam bodova zaostatka za prvoplasiranim gradskim rivalom Interom.

Uprava Milana potrošila je letos oko 80 miliona evra na dovodjenje Alesija Romanjolija, Andreu Bertolačija, Karlosa Baku i Luiza Adrijana.

Italijanski mediji spekulišu da će Mihajlović biti otpušten ako ekipa ne popravi rezultate. Mihajlović je rekao da nije zabrinut za posao.

"Postoji izreka koja kaže: 'Lav ne gubi san zbog mišljenja ovce, već je pojede' ", rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare, preneli su italijanski mediji.

"Naredne tri utakmice će biti izuzetno važne za nas. Mogli bismo da upadnemo u nevolju ako ne ostvarimo dobre rezultate. Svaka utakmica bi za nas mogla da bude prekretnica", dodao je bivši selektor Srbije.

On je naveo da je njegova ekipa pokazala dobar stav u pobedi nad Frozinoneom od 4:2 pre pauze u prvenstvu, ali da mora oprezno da udje u sutrašnju utakmicu sa Bolonjom.

"Ako u svaku utakmicu udjemo koncentrisani i sa besom koji smo pokazali u duelu sa Frozinoneom, možemo da pobedimo svakoga. Moramo da budemo oprezni protiv Bolonje pošto su oni veoma opasni iz prekida i imaju kvalitetne igrače. Moramo biti oprezni u svakoj situaciji", rekao je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track