MIHAJLOVIĆ: Razgovarao sam sa Berluskonijem i miran sam!
Foto: Reuters

Ide od utakmice do utakmice

MIHAJLOVIĆ: Razgovarao sam sa Berluskonijem i miran sam!

Fudbal -
Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je danas da je miran kada je reč o njegovoj budućnosti na klupi tog italijanskog kluba.

"Još pre tri meseca su počele glasine o meni. To nije problem za mene, ja sam miran i idem od utakmice do utakmice", rekao je Mihajlović za italijanske medije.

Italijanski trener Marčelo Lipi juče je izjavio da je spreman za povratak na klupu, iako je prošle godine odlučio da završi karijeru, a mediji su to odmah povezali sa dolaskom u Milan. Klub je, medjutim, brzo demantovao te navode.

"Lipi? Pa, klub je to odmah demantovao. Ta priča je završena. Dovoljno sam pametan da ne upadam u zamke. Miran sam... Čuo sam se juče sa Silvijom Berluskonijem, porazgovarali smo malo o nekim stvarima", rekao je Mihajlović.

Milan je, posle 19 odigranih kola, na osmom mestu na tabeli Serije A sa 29 bodova, odnosno ima deset bodova manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

"Zaslužili smo da imamo šest ili sedam bodova više i da se u ovom trenutku borimo za prvo mesto. Razočaran sam što nije tako... Stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo uvek gol. Moramo da se popravimo u napadu, moramo da budemo nemilosrdni", rekao je Mihajlović.

Milan sutra igra protiv Karpija utakmicu četvrtfinala Kupa Italije.

"Pobeda u sutrašnjem meču nas vodi u polufinale, a nakon toga je cilj da podignemo trofej. Neće biti lako protiv Karpija, to je tim koji se bori svih 90 minuta, ali sutrašnja utakmica nam je najvažnija u sezoni", rekao je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track