(VIDEO) SJAJNA PARTIJA SRBINA: Mitrović zabeležio gol i asistenciju u ludom meču sa Junajtedom
Foto: Reuters

Njukasl osvojio bod

(VIDEO) SJAJNA PARTIJA SRBINA: Mitrović zabeležio gol i asistenciju u ludom meču sa Junajtedom

Fudbal -
Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović zabeležio je asistenciju, a zatim i realizovao penal koji je nad njim napravljen, na meču u kome su njegov Njukasl i Mančester junajted igrali 3:3.

Luda utakmica u Njukaslu! Mančester junajted je vodio 2:0 i 3:2, ali su "svrake" na kraju osvojile bod - 3:3 (1:2).

"Crveni đavoli" su poveli 2:0, golovima Vejna Runija iz penala već u 9. minutu i Lingarda u 38, a u 42. je na 1:2 smanjio Vajnaldum. Holanđaninu nije bilo teško da prepolovi prednost gostiju pošto je Mitrović skočio i između dvojice igrača Mančester junajteda i glavom mu idealno spustio loptu.

A onda je Srbin u 67. minutu sve sam uradio za 2:2. Kris Smoling ga je faulirao, Njukasl je dobio penal, a Mitrović bio siguran realizator najstrože kazne.

Runi je u 79. minutu fantastičnim golom ponovo vratio prednost "crvenim đavolima", da bi bod domaćinu doneo Damet takođe prelepim golom u 90. minutu.

Njukasl je i dalje u opasnoj zoni, sa 18 bodova, jednim manje i utakmicom više od Svonsija, prvog iznad crte za ispadanje.

Mančester junajted je pao na šesto mesto. Ima 34 boda, a pretekao ga je Vest Hem trijumfom nad Bornmautom 3:1. "Čekićari" su skupili 35 bodova.

Aleksandar Mitrovic Goal Newcastle 2 - 2... by funnyno1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track