Terzić: Neke ni puškom ne bih mogao da oteram iz kluba!
Foto: Dado Đilas

Oslikao atmosferu

Terzić: Neke ni puškom ne bih mogao da oteram iz kluba!

Fudbal -
Sredili smo finansije, imamo 26 bodova prednosti, smeše nam se titula i kvalifikacije u Ligi šampiona. Normalno je da u takvoj situaciji nijedan igrač neće da ide, kaže direktor crveno-belih

Fudbaleri Crvene zvezde više ne žele po svaku cenu da napuste Marakanu, kao što je to bio slučaj poslednjih godina.Čini se da se klub ponovo vraća na stare staze uspeha ako je verovati generalnom direktoru Zvezdanu Terziću. Jedan detalj sa okupljanja igrača u ponedeljak najbolje odslikava kakva je atmosfera u svlačionici.- Vidi ovih ovde, neće da idu. Ni puškom ne mogu da ih nateram da odu iz kluba - rekao je na prozivci Zvezdan Terzić gledajući u Marka Grujića i Vukašina Jovanovića, decu crveno-belih koja su ove zime postigla veliku cenu na evropskom tržištu.Grujić pozitivan primerMarko Grujić potpisao je za Liverpul i klubu doneo šest miliona evra, dok je Bordo za Vukašina Jovanovića ponudio 2,4 miliona evra i 20 odsto od naredne prodaje.- Danas je u Crvenoj zvezdi dobra i pozitivna atmosfera. Svi žele da budu deo pobedničkog tima. Sredili smo finansije, imamo 26 bodova prednost, smeše nam se titula i kvalifikacije u Ligu šampiona. Normalno je da u takvoj situaciji igrači neće da idu jer se svi nadaju dobrim transferima na leto. Nikome se ne ide, to je istina, a setimo se samo kako je bilo pre godinu i po dana - rekao je Terzić za Kurir i dodao:Ružna prošlost- Ranije su fudbaleri Crvene zvezde odlazili preko arbitraže, u mučnoj atmosferi. To je bila, nažalost, praksa. Sada se sve promenilo. Crvena zvezda je postala ponovo dom za igrače. Mi moramo da živimo od afirmisanja i prodaje naše dece. Zvezda treba da gradi reputaciju na svom podmlatku. Svesni smo da moramo sami da se izdržavamo. Afirmisali smo četvoricu od petorice naših bisera. Grujić i Rajković su ostvarili jake transfere, Jović i Jovanović su blizu da to ostvare. Ostao je još samo Ristić, ali će i on njihovim stopama. Zato sam rekao ljudima iz Omladinske škole da se rastrče po Srbiji, Republici Srpskoj i regionu i da u Zvezdu dovedu sve najbolje što ima.

Kralj InstagramaMBOĐ NAPUŠTA ZVEZDUCrvena zvezda i Mamadu Mbođ sporazumno su raskinuli saradnju. Momak iz Senegala, koji je postao miljenik navijača zahvaljujući svojim statusima na društvenim mrežama, napustiće ove zime Marakanu. Nekoliko puta tokom jeseni dobijao je priliku od Miodraga Božovića, ali nikada nije uspeo da zadovolji visoko postavljene fudbalske kriterijume. Mbođ, koji je bio omiljeni lik u svlačionici i među navijačima, moraće u narednim danima da potraži novu sredinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track