(VIDEO) LAKNULO ZVEZDINOM ARGENTINCU: Luis Ibanjezu stigao cimer, sada ima koga da zafrkava
Foto: Marina Lopičić

Odomaćio se

(VIDEO) LAKNULO ZVEZDINOM ARGENTINCU: Luis Ibanjezu stigao cimer, sada ima koga da zafrkava

Fudbal -
Argentinski fudbaler Luis Ibanjez odomaćio se u Crvenoj zvezdi posle šest meseci provedenih u beogradskom klubu.

Odlični bek zadovoljan je dosadašnjim delom priprema. Ekipa trenera Miodraga Grofa Božovića trenutno se nalazi u Sloveniji.

"Super smo trenirali ovih nekoliko dana. Ispunjavamo sve što trener kaže, a njegovi planovi su da se sve radi sa loptom, izuzev početnog zagrevanja, što nam odgovara. Juče smo imali i dva treninga, i samo neka se nastavi ovako i bez povreda", rekao je Lućo za klupski sajt.

Dolaskom Portugalca Uga Vieire na pripreme, tim koji je nastupao jesenas je kompletiran. To je, po mišljenju Ibanjeza, jedan od velikih kvaliteta ove ekipe.

"Cela ekipa iz prvog dela sezone je tu i to je odlično. Možda dođe još neko pojačanje, ali bitno je da smo ostali na okupu i da nastavimo gde smo stali. Priključio nam se i Ugo, što je meni posebno drago, on je moj cimer i sada mi je super jer imam sa kim da pričam na španskom i imam nekoga da zafrkavam", našalio se Ibanjez.

Levonogi bombarder imao je samo reči hvale za tinejdžere koji su priključeni prvotimcima.

"Odlični su! Luka Adžić i Luka Ilić su bili sa nama i u Bugarskoj, tad su pokazali da znaju dosta, a sada i sa ostalim omladincima koji su krenuli u Kopar na svakom treningu dokazuju da su sa pravom u prvom timu", istakao je Luis Ibanjez.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track