(VIDEO) NEVIĐENI FOLIRANT: Arsenal ponovo stradao zbog namazanog Dijega Košte!
Foto: AP

Brazilac srušio Vengerov tim

(VIDEO) NEVIĐENI FOLIRANT: Arsenal ponovo stradao zbog namazanog Dijega Košte!

Fudbal -
Fudbaleri Čelsija savladali su u derbiju kola ekipu Arsenala rezultatom 1:0, a meč je obeležio kontroverzni napadač "plavaca" Dijego Košta

U 18. minutu utakmice posle kontre Čelsija Mertezaker je kao poslednji igrač u odbrani startovao nad Koštom i činilo se zasluženo dobio crveni karton.

Međutim, na usporenom snimku se videlo da kontakta verovatno nije ni bilo. Veoma sumnjiva odluka glavnog sudije Marka Klatenvurga.

Samo pet minuta kasnije Čelsi je iskoristio brojčanu prednost na terenu. Kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović ubacio je s desne strane loptu u kazneni prostor, Kosta se lepo izborio za poziciju i pogodio mrežu domaćih s pet metara. Domaćin je do kraja meča pokušavao da sa igračem manje dođe bar do boda, međutim, bezuspešno. Čelsi je vrebao šansu iz kontranapada, ali mreže su ostale netaknute do kraja utakmice.

Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su svih 90 minuta za ekipu Čelsija.

Podsetimo, u prvom delu sezone takođe je Košta bio zaslužan što je Arsenal taj meč morao da završi sa igračem manje. Gotovo ni iz čega, naterao je sudiju Majka Dina da isključi fudbalera Arsenala Gabrijela, iako je zapravo on bio taj koji je sve započeo udarivši prethodno Košćelnog.

Prgavi Brazilac zbog svog nesportskog ponašanja na terenu je možda i najomraženiji fudbaler na svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track