Slavna Barsa poželela sreću Davidu u Zvezdi!
Foto: Printskrin, Instagram

Sajt trofejnog kluba ispratio Babunskog

Slavna Barsa poželela sreću Davidu u Zvezdi!

Fudbal -
Katalonski gigant objavio je tekst i galeriju fotografija mladog fudbalera, koji će danas ili sutra potpisati ugovor u Beogradu

Znalo se da je Barselona veliki klub, ali koliko su iznad ostalih, pokazali su na zvaničnom sajtu zahvalnicom svom bivšem igraču Davidu Babunskom.Devet godina proveo je David Babunski u Crvenoj zvezdi, a to je period koji na La Masiji izuzetno poštuju i cene. Mladi makedonski reprezentativac koji treba da potpiše za Crvenu zvezdu naučio je sve o fudbalu u Barseloni. Osvajao je trofeje u mlađim kategorijama, igrao Ligu šampiona za mlade, stigao do B ekipe katalonskog kluba.Posle isteka ugovora odlučio je da pređe u Crvenu zvezdu, a Barselona je na svom zvaničnom sajtu objavila prigodan tekst o Davidu, kao i galeriju od 21 fotografije tokom njegovog razvoja na La Masiji - od talentovanog dečaka sa 12 leta, kad je došao u Barsu, do formiranog fudbalera od 21 godine, spremnog za okršaje u seniorskom fudbalu.

Mladi fudbaler se već nalazi u Beogradu, kaže da je njegov fudbalski idol Andres Inijesta i nada se da će s Crvenom zvezdom igrati u Ligi šampiona.- Kao fudbaler sam se formirao u Barseloni, ali sad me zanima samo Crvena zvezda. Došao sam u veliki klub, hoću da se nametnem i da na leto igramo Ligu šampiona - rekao je David Babunski.(A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track