BOMBA: Kakve lopte ima Kaniđina ćerka!
Foto: Profimedia

Seksepilna plavuša ponovo mami uzdahe

BOMBA: Kakve lopte ima Kaniđina ćerka!

Fudbal -
Ćerka legendarnog argentinskog fudbalera na radost fanova učestvovaće u španskom „Velikom bratu“

Seksepilnom pojavom Šarlota Kaniđa (23) ponovo je digla na noge Latinsku Ameriku, ali i Španiju.Ćerka nekada slavnog argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđe i bivše manekenke Marijane Nanis prihvatila je ponudu jedne španske televizije da postane učesnik „Velikog brata“. Od oca je nasledila odlučnost i avanturistički duh, a od majke lepotu i glamuroznost.

Žari i pali... Šarlota Kaniđa
Žari i pali... Šarlota Kaniđa

Argentinki bujnih grudi ovo neće biti vatreno krštenje u rijaliti programu, pošto je pre nekoliko godina učestvovala u italijanskoj verziji „Survajvera“. Prilikom ulaska u rijaliti, Šarlota Kaniđa predstavljena je kao „veliki fan Lea Mesija“, zavisnik od kupovine i osoba koja uživa u luksuzu. Za sebe je rekla da najviše voli da se kupa u šampanjcu.

Ponosan na ćerku... Klaudio Kaniđa
Ponosan na ćerku... Klaudio Kaniđa

Kako pišu španski mediji, plavokosa Šarlota Kaniđa iskoristiće boravak na televiziji da javnosti predstavi svoje nove silikonske grudi, obima 130 cm! Ona je i do sada rado koristila estetsku hirurgiju, pa je radila korekcije na određenim delovima tela. Poslednjih godina Šarlota je privlačila pažnju javnosti svojom pojavom i golišavim fotografijama.Jednom prilikom otkrila je kakav momak bi mogao da osvoji njeno srce.- Više me privlače Italijani ili Argentinci od Španaca. Plavušani s kratkom kosom. Da budu kao ja (smeh), da su iz dobre porodice i da su uvek dobro obučeni. To je najvažnije. Inače nemaju šanse. Čak i da se pojave u crvenom „ferariju“ - istakla je prsata Argentinka.

LjuticaTATA NEKAD PRAVI SCENEŠarlota Kaniđa ponosno ističe da ima odličan odnos sa ocem i majkom.- Tata i mama meni i braći daju slobodu da radimo ono što volimo. Otac zna ponekad da napravi neku scenu kad izađem s prijateljima ili vidi neku moju fotografiju u novinama. Majka je tu da ga smiri i ona mi najviše pomaže oko oblačenja, ali i kako da se postavim u javnosti - otkrila je Šarlota.

Roditelji nisu znaliPOSLE ROĐENDANA NA OPERACIJUMiljenica slavnog fudbalera Klaudija otkrila je kako se odlučila pre nekoliko godina da koriguje grudi, nos i usne:- Nisam bila zadovoljna svojim izgledom. Znala sam da su mi roditelji ostavili novac. Samo dan posle 18. rođendana otišla sam u banku, podigla novac i otišla u jednu privatnu kliniku. Uradila sam grudi, usne i nos.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track