NEMA PROŠIRENJA ARENE: UEFA ne dozvoljava nova mesta, polufinale i finale gleda 11.161 navijač
Foto: Kurir Sport

Ništa se ne menja

NEMA PROŠIRENJA ARENE: UEFA ne dozvoljava nova mesta, polufinale i finale gleda 11.161 navijač

Fudbal -
UEFA i Fudbalski savez Srbije su želeli da prošire kapacitet Arene za mečeve polufinala i finala Evropskog prvenstva u futsalu, ali zbog bezbednosti i tehničkih uslova, tako nešto ipak neće biti moguće da se izvede u kratkom vremenskom roku.Srbija će svakako imati sjajnu podršku

Samim tim, kapacitet dvorane ostaje 11.161 mesto, a atmosfera će i dalje biti "paklena", baš kao i na prethodnim mečevima našeg nacionalnog tima.

"Ne možemo da zadovoljimo tehničko-bezbednosne uslove u veoma kratkom roku da bi obezbedili zahteve i kvalitet koji se nameće za veći kapacitet. Iza zavese je teren za zagrevanje tako da, nažalost, nismo u mogućnosti da to uradimo", rekao je Zdravko Jokić, direktor Evropskog prvenstva u futsalu.

U prodaji je ostao manji kontigent ulaznica za polufinale i finale, ali s obzirom na plasman Srbije u samu završnicu, verovatno će i taj broj "planuti" već u utorak prepodne.

"Karte su već u prodaji i za polufinale, i ostalo je par hiljada karata za oba dana. Verujem da će biti brzo rasprodate", ističe Jokić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track