(VIDEO) GRUJIĆ ZALEPIO GROFA: Tvrdi da nije nameštaljka!
Foto: Crvena Zvezda

Nebo se otvorilo

(VIDEO) GRUJIĆ ZALEPIO GROFA: Tvrdi da nije nameštaljka!

Fudbal -
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je album sa sličicama "Nebo se otvorilo" kojem će se obradovati i mladi i stari navijači kluba iz Ljutice Bogdana.

U albumu su svoje mesto našli i sadašnji prvotimci Crvene zvezde, a među njima i Marko Grujić i Mihailo Ristić koji su pred novinarima zalepili svoje sličice u album.Zanimljivo, Marko Grujić je odmah izvukao i zalepio u album sličicu trenera Miodraga Grofa Božovića.

Album spaja sve generacije kroz istoriju Crvene zvezde. Urađen je po decenijama, svaka od pet Zvezdinih zvezda ima poseban deo. Jedan deo albuma posvećen je i Delijama, Zvezdinoj najvećoj navijačkoj grupi. Naravno, posebno je izdvojena i čuvena generacija "1991" koja je bila šampion Evrope i sveta.

Album ima 434 sličice, a od toga su 34 sličice zlatne, iz posebne edicije.

- Izuzetno mi se sviđa sam album i sama kampanja koju radi marketing tim u poslednjih šest meseci, i puno pohvala i za njih. Drago mi je da će mlađe generacije moći da pogledaju sve najslavnije generacije našeg kluba. Ja sam napravio malu pauzu od skupljanja sličica od poslednjeg svetskog prvenstva, a ovo će biti naredni album koji ću se truditi da popunim - otkrio je Marko Grujić, a njegov drug i saigrač, Mihailo Ristić, najavio je i interno takmičenje.

- Mislim da je sjajna ideja sprovedena u delo, na lep način je objedinjena istorija našeg kluba, i ovo je najzanimiljiviji način za najmlađe da se upoznaju sa istorijoim Zvezde. Kao i Marko, i ja ću skupljati sličice, pa ćemo da vidimo ko će prvi da popuni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track