(FOTO) ZABAVA: Crno-beli bolje igraju bilijar nego fudbal!
Foto: Nebojša Mandić

Fudbaleri Partizana dobro se zezali u svom Zemunelu

(FOTO) ZABAVA: Crno-beli bolje igraju bilijar nego fudbal!

Fudbal -
Ekipa iskoristila kišni dan da se dobro opusti igrajući razne društvene igre pred start prolećne sezone i nedeljni meč sa ekipom OFK Beograda

Fudbaleri Partizana u nedelju igraju meč prvog kola prolećnog dela sezone protiv ekipe OFK Beograda na Vračaru, a u sklopu premijernog meča u 2016. godini crno-beli su organizovali simpatično druženje u svom Zemunelu. Bilo je opušteno kao da nije bodovnih „minus 26“ u odnosu na Crvenu zvezdu.

U Partizanu ne može više ni bilijar da igra... Živković trenirao u blizini s Teleoptikom
U Partizanu ne može više ni bilijar da igra... Živković trenirao u blizini s Teleoptikom

Neki su pikali stoni fudbal, neki su pokazali umeće u bilijaru, a neki su briljirali na pikadu. Uglavnom, svi su se dobro zabavili. To ne znači da su se igrači spasli žestokog treninga po jakoj kiši pod nadzorom trenera Ivana Tomića. A dok su prvotimci radili podeljeni u nekoliko grupa, samo nekoliko metara dalje, na susednom terenu sportskog centra u Zemunu, trenirao je i Andrija Živković, koji je pre desetak dana odstranjen iz prvog tima i prekomandovan da radi s Teleoptikom. Očigledno da s prvim timom ne može više da igra čak ni stoni fudbal.

Ej, bez roštiljanja... Turnir u malom fudbalu
Ej, bez roštiljanja... Turnir u malom fudbalu

Stoni fudbalPROFESOR VULETIĆ IZGUBIO OD NOVINARAČlan radne grupe i predsednik Nadzornog odbora kluba iz Humske, profesor Vladimir Vuletić, posetio je ekipu crno-belih u sportskom centru u Zemunu i ispred aktuelnog šampiona odigrao derbi meč u stonom fudbalu protiv novinarske ekipe. I, naravno, predstavnici medija bili su bolji.- Izgubio sam od novinara, ali je borba bila teška i neizvesna. Svaka čast - rekao je Vuletić posle poraza.

Ubada u centar... Valeri Božinov
Ubada u centar... Valeri Božinov

PikadoPOČETNIČKA SREĆA VALERIJA BOŽINOVAMlađi igrači pojačani zamenikom kapitena Darkom Brašancem i iskusnim Valerijem Božinovim opredelili su se za pikado, a Bugarin je pokazao najviše.- To je početnička sreća - rekao je Božinov, koji priznaje da je kao mali voleo da gađa strelicama, dok je Brašanac neuspeh pokušao da opravda rečima da dugo nije igrao ovaj sport.- Nisam ovo igrao sto godina. Poslednjih nekoliko dana, otkad su nam ga doneli, polako se vraćam u formu i biću bolji.

BilijarSTEVANOVIĆ KAO RONI O‘SALIVENOne koji su se opredelili za bilijar činili su golmani Filip Kljajić, Marko Jovičić i Bojan Šaranov, kao i Alen Stevanović, koji je na kraju ubacio crnu kuglu u pogrešnu rupu.- Pa, to je bila moja rupa... Jao, pa šta hoćete, šta sam vam uradio? Jeste li videli, za njih sam Roni O‘Saliven i sad im smeta što sam pogrešio rupu - vadio se Stevanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track