Miha selektor!
Foto: BETA

Izabran

Miha selektor!

Fudbal -
Mihajlović i predsednik FSS Tomislav Karadžić dogovorili su se oko uslova, a 15. maja potpisuju ugovor, kada advokati završe pojedinosti

BEOGRAD - Siniša Mihajlović selektor "orlova"!

Mihajlović je postigao sporazum sa Fudbalskim savezom Srbije i postao je selektor srpske reprezentacije.

Ugovor nije potpisan, ali je pao dogovor između Mihajlovića i predsednika FSS Tomislava Karadžića. Ostalo je samo da advokati utanače detalje, a ugovor bi trebalo da se potpiše 15. maja.

"Dat je nalog advokatima. Na njima je da pripreme papire i nadamo se da će Mihajlović 15. maja potpisati ugovor", rekao je Karadžić novinarima.

Sa druge strane Mihajlović je rekao da "još ništa nije gotovo, ali da su pregovori na dobrom putu".

"Čekamo 15. maj, ostale su neke tehničke stvari, to je sad kod advokata", rekao je Mihajlović.

On je dodao da bez obzira na to što još nije zvanično postao selektor praktično već dva meseca radi taj posao.

"Pratim igrače tamo gde ima srpskih fudbalera, a i sa mnogima iz Srbije sam već razgovarao. Ako sve bude u redu i potpišemo ugovor, sešćemo i sve ću vam lepo objasniti na konferenciji za medije", istakao je MIhajlović.

Ukoliko dođe do dogovora Mihajlović bi debitovao 26. maja u prijateljskom meču sa svetskim i evropskim šampionima Špancima, a posle toga bi vodio ekipu u prijateljskim mečevima sa Francuzima i Šveđanima.

Srbija će u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu 2014. godine igrati u grupi sa Hrvatskom, Belgijom, Škotskom, Velsom i Makedonijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track