POKLON ZA ROĐENDAN: Evo kakav ultimatum je Berluskoni dao Mihajloviću
Foto: AP

Srpski trener u nezavidnom položaju

POKLON ZA ROĐENDAN: Evo kakav ultimatum je Berluskoni dao Mihajloviću

Fudbal -
Trener Milana Siniša Mihajlović proslavio je u subotu 47. rođendan, a od gazde kluba Silvija Berluskonija na poklon je dobio - ultimatum.

Nije, doduše, Berluskoni pred srpskog stručnjaka postavio decidirane zahteve, ali je jasno da ga neće još dugo trpeti, ukoliko "rosoneri" ne počnu da beleže pobede u nizu.

"Šta Mihajlović mora da uradi da bi me uverio da treba da ostane?", postavio je Berluskoni pitanje i odgovorio:

"Treba da pobedi sve utakmice od sada do kraja sezone. Ako to učini, biće mi lako da donesem odluku''.

Milan je tek šesti na tabeli Serije A sa 43 boda. U Kupu Italije je nadomak finala pošto u revanšu polufinala treba samo da obavi formalnost na svom terenu protiv trečeligaša Alesandrije posle minimalne pobede u prvom meču.

''Mihajlović treba da ubedi navijače Milana, sve u klubu i mene, jer nisam ja jedini koji očekuje tako nešto. Nikada nisam lično i bez mišljenja drugih donosio odluke u klubu. Milan funkcioniše na bazi poverenja, postoje ljudi kojima verujem i sa kojima zajedno, uključujući i Galijanija, donosim odluke. Takođe, ako želim da čujem mišljenja navijača, onda ću samo pozvati taksi, jer znate da su taksisti veliki fudbalski eksperti i da imaju informacije. Postoji samo jedan način da nas Mihajlović sve ubedi, a to je da pobedi sve do kraja'', istakao je Berluskoni.

On je priznao da on ima viziju drugačijeg Milana.

''Moj san je da u Milanu igraju samo Italijani. Mi imamo toliko mladih i kvalitetnih italijanskih fudbalera u ovom trenutku. Tu podrazumevam i Balotelija, koji se malo više sunčao, ali i dalje je Italijan'', našalio se Berluskoni na račun Marijove tamne puti.

"Rosoneri" u ponedeljak uveče gostuju Napoliju u derbiju 26. kola Serije A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track