Marko Grujić: Ne sviđa mi se što je Partizan kiksnuo
Foto: Saša Pavlić

Svestan da nema ko da ugrozi Zvezdu

Marko Grujić: Ne sviđa mi se što je Partizan kiksnuo

Fudbal -
Božinovu niko ne može da zabrani da priča da će nas zgaziti, to je dodatni motiv za nas da pobedimo u derbiju.

Zgazićemo ih, napunićemo ih, razbićemo ih, razvalićemo ih... Nije rečnik koji koristi fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić pred derbi s Partizanom u subotu (17.00), ali ističe da će s velikim motivom crveno-beli istrčati na teren stadiona u Humskoj.Markov prijatelj i napadač Partizana Valeri Božinov pre nekoliko dana rekao je da će crno-beli pokušati da zgaze Crvenu zvezdu i tako navijačima podare toliko željenu pobedu.Žal zbog Živkovića- Njegovo je da priča šta hoće. Ima pravo da se nada! Partizan igra na svom terenu i sigurno je da njihovi fudbaleri veruju da nas mogu pobediti. To je samo dodatni motiv za nas. Lično, mnogo bih voleo da ih pobedimo na njihovom stadionu i pred velikim brojem njihovih navijača - priča za Kurir Marko Grujić.Andrija Živković je još jedan fudbaler crno-belih kojeg sa Grujićem veže prijateljstvo. Na žalost pristalica Partizana, Živković je suspendovan i neće igrati 150. večiti derbi.- Andrija je bez konkurencije bio najbolji igrač Partizana u prvom delu sezone! Mnogo će im nedostajati, mada mislim da oni mogu igrati bez njega.Crvena zvezda posle poraza Partizana protiv OFK Beograda sada ima 29 bodova viška u odnosu na ljutog protivnika.- Nije za nas najbolje što je Partizan kiksnuo na startu drugog dela prvenstva. Stvara se slika u javnosti da smo nadmoćni u odnosu na njih i da se samo postavlja pitanje sa kolikom razlikom ćemo ih dobiti. To nije dobro! Derbi je to! Evo, naši košarkaši su bili favoriti, pa su izgubili dva derbija. Moramo biti oprezni da nam se isto ne desi, bez obzira na to što imamo ogromnu prednost. Plus, igraće im i sva pojačanja koja su doveli.Novo mesto u timuMarko Grujić je u prolećnom delu sezone dobio novu ulogu u startnoj postavi, a leđa u veznom redu mu čuvaju Le Talek i Donald.- Sviđa mi se novo mesto, volim da sam bliže golu. Treba mi još malo vremena. Le Talek je sjajan igrač, prosto čisti sve u defanzivi, a uspeo je i da na debiju postigne gol. Pa gde ćete više?! Mičel mi odgovara, fenomenalan je. Brazilac Edson ima kvalitet za Zvezdu i veliku želju, ali nije još spreman. Biće pravo pojačanje - uveren je Grujić.

Zvezdaško večeBIJELJINA ZA SVA VREMENAZajedno sa saigračima Mihajlom Ristićem, Slavoljubom Srnićem i Dejanom Joveljićem, Marko Grujić je u nedelju uveče bio gost navijača Crvene zvezde u Bijeljini.- Fenomenalno veče! Ristić je iz tog kraja i on mi je pričao koliko se u Republici Srpskoj voli Zvezda! Sada sam to doživeo i video. Bilo je oko 1.000 ljudi, priredili su nam nezaboravno veče. Napravili su bakljadu, a svi smo zajedno pevali Zvezdine pesme.

Priča priču stižeNE JURE ME STARLETEEngleski mediji preneli su navode jednog intervjua Marka Grujića da ga posle potpisivanja ugovora s Liverpulom još više saleću devojke.- Nisam baš tako rekao, već da sam dobio više poruka od kada sam postao igrač Liverpula. Nisu to bile bračne ponude, već podrška prijateljica, ali i prijatelja. Onda su na TV to spakovali tako da su me napadale starlete, što nema veze s istinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track