NIKOLETA PALA NA ŠARM ZVEZDE REALA: Ronaldo smuvao bivšu ženu napadača Partizana?
Foto: Twitter

Ljubav cveta u Madridu

NIKOLETA PALA NA ŠARM ZVEZDE REALA: Ronaldo smuvao bivšu ženu napadača Partizana?

Fudbal -
Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo u vezi je sa bugarskom manekenkom Nikoletom Lozanom, koja je bivša žena napadača Partizana Valerija Božinova.

Britanski list "Miror" navodi pisanje bugarskih medija da je Ronaldo stupio u kontakt sa Nikoletom, pošto je video njene provokativne fotografije na Instagramu.Oni su navodno razmenili nekoliko poruka, a Nikoleta je pristala da dođe u Madrid da se upozna sa Ronaldom. Britanski list ističe da su se Kristijano i Nikoleta svideli jednom drugom, a bugarska lepotica navodno dolazi jednom nedeljno u Madrid kako bi se viđala sa fudbalerom Reala.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Lozanova često svojim atraktivnim i golišavima fotografijama krasi naslovne strane muških magazina. Ona je bila udata za Božinova sa kojim ima ćerku Nikol. Oni su se razveli prošle godine.

Britanski mediji podsećaju da je Lozanova navodno bila krivac za raskid Grigora Dimitrova i Marije Šarapove.Ronaldo nije želeo da komentariše ove informacije. Portugalac je u prošlosti bio povezivan sa brojnim atraktivnim devojkama, a pogotovo posle raskida sa Irinom Šejk.Nedavno je Kolumbijka Natali Rinkon objavila da je imala avanturu sa Ronaldom.Božinov je posle raskida sa Nikoletom takođe povezivan sa brojnim devojkama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track