SORAJA SE ISPALILA: Starleta jurila Nejmara, on priveo drugu ribu!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prava istina

SORAJA SE ISPALILA: Starleta jurila Nejmara, on priveo drugu ribu!

Fudbal -
Starleta je fotografiju s fudbalerom Barselone iskoristila u marketinške svrhe i već godinu dana živi od te fore, a zapravo ju je Brazilac iskulirao jer mu se dopala druga devojka

Udarna vest prošlog leta bila je da se Soraja Vučelić smuvala s fudbalerom Barselone Nejmarom! Danima smo čitali o tome kako je slavni sportista bukvalno odlepio za modelom i starletom koju je u avgustu upoznao na Ibici, gde su se sticajem okolnosti zatekli na istom mestu u isto vreme.

Međutim, od svakodnevne priče na Skajpu i slanja aviona po nju u London kako bi provela nekoliko dana s njim u Barseloni nije bilo ništa. Kako Stars saznaje od izvora bliskog brazilskom fudbaleru, Soraja Vučelić je tražila da se upozna s Nejmarom, a onda je njihovu zajedničku fotografiju posle upoznavanja vrlo vešto iskoristila u marketinške svrhe i digla sebi cenu do neba!

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Sep 21, 2015 at 11:28am PDT

- Soraja je sa Nejmarom bila u istom hotelu na Ibici, a sobe su im čak bile na istom spratu. Kada je videla ko joj je prvi komšija, odmah je od Nejmarovog prijatelja, koji i nju poznaje, tražila da je upozna sa sportistom. Prijatelj je starleti ispunio želju, upoznao ih je, fotkali su se i to je bilo to - priča naš izvor, koji je bio na Ibici u to vreme.On tvrdi da je Soraja brazilskog fudbalera samo tada videla. - Izašao joj je u susret kao i svakoj obožavateljki, fotkali su se zajedno i to je sve. Po nju nije slao privatni avion jer da je tako bilo, Soraja ne bi propustila priliku da taj let snimi i video postavi na društvene mreže da svi vide. Štaviše, taj dan kad je Soraja upoznala Nejmara, on je u svoj apartman priveo jednu anonimnu devojku koja mu se veoma dopala, a na Vučelićevu nije ni obraćao pažnju - završava naš sagovornik.Soraja sve ovo demantuje.- On je hteo mene da upozna, bili smo kratko zajedno i ostavio me je - tvrdi ona.

Svi Sorajini fudbaleriONA VOLI I ZVEZDU I PARTIZANSoraja Vučelić je više puta dovođena u vezu s poznatim fudbalerima. Neke veze je demantovala, a neke prećutno potvrdila.Najveća senzacija, pored navodne šeme s Nejmarom, bila je afera sa Sinišom Mihajlovićem, kada su u medije procurile, navodno, Sorajine i Mihine seksi poruke. Starleta je bila u vezi i sa Stefanom Mihajlovićem, fudbalerom Crvene zvezde, a zatim je smuvala partizanovce Dejana Babića i Stefana Babovića. Poslednji u nizu je Bugarin Valeri Božinov. koji je u Sorajinom stanu proslavio 30. rođendan i prenoćio je kod nje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track