REDARI GA NISU PREPOZNALI: Predsednika Partizana nisu pustili na stadion!

Neobična situacija uoči 150. večitog derbija

REDARI GA NISU PREPOZNALI: Predsednika Partizana nisu pustili na stadion!

Fudbal -
Radnici obezbeđenja nisu prepoznali Ivana Ćurkovića, pa su tek nakon što su njegovo ime našli na spisku akreditacija podigli rampu da uđe na klupski parking

Šok pred derbi! Obezbeđenje na stadionu Partizana jedva je pustilo predsednika crno-belih Ivana Ćurkovića da uđe na stadion.Naime, mere bezbednosti pred jučerašnji 150. večiti derbi bile su toliko rigorozne da niko nije mogao da priđe stadionu bez karte i validne legitimacije, pa tako ni predsednik Partizana Ivan Ćurković. Dalje nećeš moćiOn je juče nešto pre 11 časova stigao kolima na parking ispred službenih prostorija kluba, a pošto ga radnici obezbeđenja nisu prepoznali, morao je da sačeka protokol ispred rampe. Ćurković je otvorio prozor i objasnio im da je on predsednik Partizana, ali nije mogao da prođe dok na spisku nisu proverili da li je među onima kojima je pristup dozvoljen. Tek tada su mu podigli kapiju, posle čega su se svi slatko nasmejali.- Sve je to sasvim normalno, ljudi su radili svoj posao. Vidite, gde god da odem, ja se predstavim i uvek imam odgovarajuću kartu, jer zašto bi neko bio dužan da me prepozna? To uopšte nije u opisu njihovog posla. Eto, na stadion Crvene zvezde više od 20 godina nijednom nisam ušao bez karte. To je stvar principa, ali i kulture - kaže Ćurković i nastavlja:

Nema šale... Policajci ispred stadiona Partizana
Nema šale... Policajci ispred stadiona Partizana

Ali ja sam predsednik- Radnicima ispred stadiona uredno sam se predstavio i rekao im da sam Ivan Ćurković, predsednik Partizana. Oni su moje ime našli na spisku i pustili me da prođem. Tako je i pred svaku utakmicu - kad automobil parkiram ispred ulaza u svečanu ložu, imam adekvatnu ulaznicu i ljubazno se predstavim onima kojima je posao da kontrolišu ko ulazi.

Nema protekcijeNE POMAŽU NI DIPLOMATSKE TABLICEIvan Ćurković, inače, vozi auto marke „pežo“ s diplomatskim tablicama, ali to mu ovoga puta nije mnogo pomoglo. Običaj je da vozila s takvim registarskim oznakama uglavnom svuda mogu da prođu, ali revnosni pripadnici obezbeđenja u Humskoj to nisu želeli da prihvate, već im je jedino bilo važno da li se ime Ivana Ćurkovića nalazi na spisku ili ne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track