(VIDEO) PROKLETSTVO BELE TAČKE: Fudbaleri Partizana promašili sedam penala ove sezone!
Foto: Dado Đilas

Crno-beli realizovali samo tri jedanaesterca

(VIDEO) PROKLETSTVO BELE TAČKE: Fudbaleri Partizana promašili sedam penala ove sezone!

Fudbal -
Promašeni penal Nemanje Mihajlovića u Kup utakmici sa niškim Radničkim je sedmi Partizanov neiskorišćeni jedanaesterac ove sezone.

Gde su stali jesenas, crno-beli su nastavili u prolećnom delu sezone.

Mihajlović je protiv "Reala sa Nišave" loše izveo najstrožu kaznu u 50. minutu, pa je golman gostiju Aleksandar C. Jovanović zaustavio njegov udarac. Pre Mihajlovića, crno-beli su promašili šest penala ove sezone!

Posebno je zanimljivo da su ih čak šest promašili na svom stadionu i sve ispred južne tribine! Doduše, Mihajlović nije mogao da ima pritisak sa tribina, jer je meč sa Radničkim igran bez publike.Takođe, Mihajlović je sedmi različit igrač Partizana koji je ove sezone bio neprecizan sa "bele tačke"! Jesenas su najstrožu kaznu propustili da realizuju Valeri Božinov (Steaua), Andrija Živković (Javor), Stefan Babović (Čukarički), Petar Grbić (Čukarički), Nikola Ninković (Vojvodina), kao i Saša Ilić (Rad), koji je jedini to učinio van Humske. Treba istaći da su Grbić i Babović promašili penale na istom meču, protiv Čukaričkog, kada je kao i protiv Nišlija, sudio Milorad Mažić.Ukupno, ove sezone je dosuđeno deset jedanaesteraca za Partizan, a u gol su pretvorena samo tri. Učinili su to Božinov protiv Jagodine, Babović protiv Voždovca i Šaponjić protiv Sinđelića u Kupu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track